ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 02/07/2021

➤ Αφού στην Ελλάδα το σύστημα Μητσοτάκη επιβάλλει καθεστώς απαρτχάιντ για τους μη εμβολιασμένους, ας μη γυρέψει την ψήφο τους στις εκλογές διότι δεν θα τη λάβει.

➤ Είπαμε, άλλο πράγμα να σε «φτύνει» ο έρωτας της ζωής σου, η μεγάλη καψούρα με τις ματάρες, την κορμάρα και τον ακατανίκητο αισθησιασμό της, κι άλλο ο… Κούλης.

➤ Για τον μεν μεγάλο, θυελλώδη έρωτα μπορείς να φτάσεις μέχρι τον πλανήτη Αρη και να γυρίσεις με οτοστόπ. Για τον Κούλη, λίγοι είναι (και συνήθως οικονομικά εξαρτώμενοι από εκείνον) όσοι θα χαράμιζαν ώρα και διάθεση για να πάνε μέχρι το… περίπτερο.

➤ Οπότε, το φτύσιμο που ρίχνει σ’ ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας για το ζήτημα των εμβολίων θα του επιστρέψει με εκλογικό γύρισμα της πλάτης.

➤ Ας μην ξεχνά ο πλούσιος κληρονόμος της πρωθυπουργίας με τα 32 ακίνητα ότι, από αυτούς που περιφρονητικά αποκαλεί «ψεκασμένους», ένα σεβαστό ποσοστό ψήφιζε Ν.Δ…

➤ Κι ο Αδωνις, εκεί που μιλούσε για βροχή επενδύσεων και οικονομία που ήταν έτοιμη να τιναχτεί πάνω σαν ελατήριο, το οποίο πιέστηκε πολύ, είπε ότι είμαστε ρέστοι και στο επόμενο λοκντάουν θα βαρέσουμε φαλιμέντο.

➤ Αυτό το σενάριο, πάντως, λοκντάουν και φαλιμέντο, ακούγεται πιο πιθανό από το ελατήριο της οικονομίας που θα κάνει «μπόινγκ μπόινγκ» και θα πάει προς τα πάνω.

➤ Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι ο Αδωνις είχε φορέσει στην ελληνική οικονομία το νανογιλέκο που διαφήμιζε σαν παλαβός στην τιβί (με το γουρλωμένο μάτι να γυαλίζει από την προσδοκία του κέρδους) και εκείνη ήταν έτοιμη για τον πήδουλο, αλλά τελικά με τον Κούλη μάλλον ετοιμάζεται να κάνει σάλτο μορτάλε…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα