ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 06/07/2021

➤ Επιτροπή Βιοηθικής. Ακόμα ένα φτηνό ανέκδοτο της εξουσίας, που ντύθηκε με το τίποτα και έχει πείσει (σχεδόν) τους πάντες ότι φοράει φράκο.

➤ Αλήθεια, οι βιοηθικολόγοι πού έμαθαν την ηθική της βιολογίας ή τον βίο της ηθικής και έρχονται να αποφανθούν, χωρίς να χρησιμοποιούν νέφη ως μεταφορικά μέσα, επί παντός επιστητού; Υπάρχει κάποιο ιερό βιβλίο της βιοηθικής που διδάσκουν κάποιοι άγιοι, προφήτες, θεολόγοι της θρησκείας της Νέας Τάξεως;

➤ Σε άρθρο του καρδιολόγου Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, που δημοσιεύτηκε στο newsbreak.gr, διαβάσαμε τα ακόλουθα: «Στο θέμα της συγκρότησης της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής οι κυβερνώντες ακολούθησαν το ίδιο σύστημα που ακολούθησαν με τις επιτροπές των “ειδικών”. Πριν από λίγες εβδομάδες με νόμο αναμόρφωσαν τη σύνθεση της επιτροπής που υπάγεται πλέον στον πρωθυπουργό και περιόρισαν τις ιδιότητες των μελών της».

➤ Ουσιαστικά, Επιτροπή Βιοηθικής είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα μέλη, σε πολιτικό επίπεδο, απλώς χρησιμεύουν σαν ντεκόρ και γαρνιτούρα της βούλησης του πρωθυπουργού. Κούλης κερνάει και Κούλης πίνει.

➤ Η «δημοκρατία» έγραψε σε σχετικό με το θέμα άρθρο της στις 30 Ιουνίου: «Με “βιτρίνα” την Επιτροπή Βιοηθικής καθιερώνονται ειδικοί χώροι σε ψυχαγωγία – εστίαση με έλεγχο σε μη εμβολιασμένους.

➤ Μόνο κίτρινο αστέρι στο πέτο δεν μας επιβάλλει (ακόμα…) η κυβέρνηση! Μετά την επιχείρηση εξαγοράς των νέων με το φιλοδώρημα των 150 ευρώ, από χθες το πρωί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι του διαχωρισμού των πολιτών σε δύο κατηγορίες.

➤ Επικαλούμενοι την εισήγηση της Επιτροπής Βιοηθικής, οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσαν ότι από τα μέσα Ιουλίου η κυβέρνηση προχωρά και επίσημα στον διαχωρισμό των χώρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε αμιγώς για εμβολιασμένους και σε μεικτούς για εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, οι οποίοι θα ελέγχονται στην είσοδο, κατά παράβαση κάθε έννοιας προσωπικών δεδομένων».

➤ Οι απίθανοι τύποι που κυβερνούν έχουν κάνει ρεσάλτο στις ελευθερίες μας, τις λεηλατούν και το πλιάτσικο θα σταματήσει μόνο αν γκρεμιστούν από τις εξουσιαστικές καρέκλες τους.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα