ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 21/07/2021

➤ Σήμερον έχουμε διαγωνισμό πολιτικής τουιτερικής αρλούμπας. Η πρώτη συμμετοχή είναι πρωθυπουργική. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποπειρώμενος (εις μάτην) να δείξει ότι έχει επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό, έγραψε στο twitter για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του, αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Εζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε “ανεπανάληπτος”, όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας στην οικογένειά του».

➤ Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον νομίζει ότι οι ερμηνευτές είναι και οι στιχουργοί των τραγουδιών. Στα περισσότερα τραγούδια αυτό δεν ισχύει. Στην περίπτωση του «Ανεπανάληπτος», τραγουδιστής είναι ο Βοσκόπουλος, αλλά στιχουργός ο Γιώργος Σκούρτης.

➤ O Κρίτων Αρσένης είναι βουλευτής στο κόμμα Βαρουφάκη και έγραψε στο twitter: «Αν είναι ντροπή να έχουμε φτωχούς, γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, π.χ. για αρχή τα 100.000 €; Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα».

➤ Επειτα από αυτή την ασύλληπτου μεγέθους «κοτρόνα» που εκτόξευσε το πληκτρολόγιό του, οι χρήστες αντέδρασαν (αν και μάλλον χάνουν τον χρόνο τους, ό,τι κι αν πουν στον δαιμόνιο Κρίτωνα).

➤ Πολλοί τον ρώτησαν αν ο ίδιος έδωσε το καλό παράδειγμα όταν ήταν ευρωβουλευτής του Γιωργάκη Παπανδρέου, απαρνούμενος τα ποσά της ευρωβουλευτικής μισθουλάρας μόλις συμπλήρωνε το κατοσταχίλιαρο τον χρόνο.

➤ Χαμένος χρόνος, χαμένα λόγια, πεταμένα λεφτά…
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα