Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 15/06/2020

➥ Η Αριστερά έχει πρόσωπο. Είναι ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με τη μεγάλη την καρδιά και την ακόμα πιο μεγάλη αρμαθιά των κλειδιών από τα ακίνητα που διαθέτει. Μας έχει κατασυγκινήσει ο μπαγάσας με τις ιδέες του και τα Ε9 του.

➥ Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Μητσάρας ο σοσιαλιστής, η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ, νοικιάζει μερικά από τα ακίνητα που διαθέτει στις ΜΚΟ Solidarity Now (του ανθρωπιστή του Τζορτζ Σόρος είναι τούτη), Praksis, καθώς και σε μετανάστες από Γκάμπια, Μπουρκίνα Φάσο και Τουρκία.

➥ Ωραίο το σύστημα, καθετοποιημένη η παραγωγή. Πονάει η περδικούλα σου για τους μετανάστες, τους υποστηρίζεις μετά πάθους και μόλις περάσουν τα σύνορα τους νοικιάζεις και τα τσαρδιά σου, για να μην πέσουν στην ανάγκη κανενός άλλου ιδιοκτήτη, που μπορεί να είναι ρατσιστής…

➥ Ο Παπαδημούλης, όμως, που είναι και αντιπρόεδρος στην Ευρωβουλή και τον ψήφισαν γι’ αυτό το αξίωμα και οι νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές (πλην Βόζεμπεργκ και Ασημακοπούλου), δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω.

➥ Επειδή το δημοσίευμα της εφημερίδας που έγραφε για τους νοικάρηδές του άφηνε σκιές και θα μπορούσε ο αναγνώστης να υποθέσει ότι ο Παπαδημούλης μπορεί να είναι κάνας ταμαχιάρης, εκείνος με δήλωση ξεκαθάρισε το τοπίο.

➥ Μεταξύ άλλων, ο άνθρωπος που συμβολίζει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς ανέφερε: «Το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες θα κατατίθεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών».

➥ Καλή η παπαδημούλεια τοποθέτηση, καλλίων η υπόσχεση για το ψυχικό που θα κάνει να καταθέτει τα νοίκια υπέρ αδυνάτων, αλλά καλλίστη θα είναι μια διευκρίνιση: έπρεπε να υπάρξει δημοσίευμα που αποκάλυψε τα νιτερέσα του για να θυμηθεί ότι έχει τη δυνατότητα να δίνει χρήματα στους φτωχούς;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ