Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Κομμουνισμός εναντίον παιδιών

Στην «κυριακάτικη δημοκρατία», δύο βιβλία-φωτογραφίες μετην αληθινή όψη του ΚΚΕ, χωρίς τα φτιασίδια της «στρατευμένης» ιστοριογραφίας Στρατή Μυριβήλη: «Ο κομμουνισμός και το παιδομάζωμα», Χρήστου Π. Κοσσιώρη: «Υπόθεση Μαραθέα. Ενα από τα πιο φριχτά εγκλήματα του Αρη». Με αυτά τα δύο βιβλία θα κυκλοφορήσει η πλήρης έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας». Είναι απαραίτητα για κάθε ελληνική βιβλιοθήκη, για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που θέλει να δει την αληθινή εικόνα των ελληνόφωνων ινδαλμάτων του κομμουνιστικού χώρου, δίχως τον παραμορφωτικό καθρέφτη της προπαγάνδας, χωρίς τον εκ των υστέρων καλλωπισμό του τυμπανιαίου πτώματος μιας ιδεολογίας που έσπειρε το μίσος και θέρισε ζωές. 

Ο Στρατής Μυριβήλης, ένας από τους σημαντικότερους λογοτέχνες της περίφημης Γενιάς του ’30, με τη μονογραφία του «Ο κομμουνισμός και το παιδομάζωμα» καταγγέλλει το ΚΚΕ για τη φρικτή πρακτική του να αρπάζει παιδιά από τις αγκαλιές των γονιών τους «και σπαράζουν οι μητέρες και δέρνουνται. Και οι παιδοσυνάχτες τις σφάζουν σαν δεν παραδώσουν τα παιδιά τους. Οι σουλτάνοι τάπαιρναν 14 και 15 χρονώ. Επαιρναν μόνο ένα ή δύο από κάθε σπίτι. Επαιρναν μόνο αγόρια. Οι Ελληνόφωνοι Σλαύοι τα παίρνουν όλα. Αγόρια και κορίτσια. Και τα παίρνουν από τριών χρονών κι απάνω για να ξεχνάνε γρήγορα την γλώσσα στα χέρια των αλλοφύλων».

Ο Χρήστος Κοσσιώρης στο «Υπόθεση Μαραθέα» αφηγείται, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και πληθώρα εξακριβωμένων στοιχείων, την απαγωγή, τον βιασμό (από πρωτοπαλίκαρο του Α. Βελουχιώτη) και την άγρια δολοφονία (από τον ίδιο τον Βελουχιώτη) του 14χρονου Γιώργου Μαραθέα. Οσα περιλαμβάνονται σε αυτή την έκδοση δίνουν την ευκαιρία στον αναγνώστη να δει πώς και γιατί ο κομμουνισμός δεν έχει «δημιουργήσει» στην Ελλάδα και στον πλανήτη ολόκληρο τίποτα άλλο εκτός από εκατόμβες.

Η διαδρομή του ΚΚΕ στα μονοπάτια της ελληνικής Ιστορίας σταθμεύει σε πηγάδες, μαζικούς τάφους και λεηλατημένες περιοχές. Τα «παλικάρια» τύπου Βελουχιώτη είναι πρόσωπα που έφτασαν να απολέσουν κάθε ίχνος ανθρωπισμού και αυτοσυγκράτησης, και διέπραξαν αγριότητες σαν αυτές που βλέπουμε να δοξάζει και να γιορτάζει το Ισλαμικό Κράτος.

Μη χάσετε την «κυριακάτικη δημοκρατία»!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ