Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Ουδετερόθρησκη Εθνεγερσία

Με σοβαροφανές και βαρύγδουπο ύφος απαιτούν να δώσουμε τα πάντα για να λάβουμε λιγότερα από τίποτα

Ουδετερόθρησκο κράτος λένε ότι θέλουν. Αυτό θεωρούν και σωστό και σύγχρονο και προοδευτικό. Η χριστιανική συνιστώσα του σύγχρονου κράτους πηγάζει από την Εθνεγερσία. Δηλαδή, οι νεοταξίτες λουκουμοδεξιάς, αριστεράς και… φιλελεδιάς θέλουν να ακυρώσουμε την ελληνική και χριστιανική Επανάσταση του 1821. Το πρώτο βήμα είναι η απαλοιφή του ονόματος του Χριστού από το Σύνταγμα. Υστερα θα έρθει ο επίσημος και με τη βούλα εξισλαμισμός, όταν οι μουσουλμάνοι γίνουν πλειοψηφία – κάτι που δεν θα αργήσει πολύ. 

Αραγε, για ουδετερόθρησκο κράτος πολέμησε ο Κολοκοτρώνης; Ο Γέρος του Μοριά, όπως αφηγήθηκε στα απομνημονεύματά του, το 1826, όταν οι φοβισμένοι προσκυνούσαν τον Ιμπραήμ, εκείνος διαμήνυσε στο Βουλευτικό (μέσω του Αναγνώστη Ζαφειρόπουλου και του Αναγνώστη Παπαγιαννακόπουλου): «Να κινηθούν όσοι βαστούν άρματα και πιστεύουν Χριστό και αγαπούν την Πατρίδα. Κρήτες, Αϊβαλιώτες, ό,τι είδος στρατεύματα και αν ήτον, και ας ελθούν να απαντήσωμεν και αυτόν τον μεγάλον κίνδυνον, και εγώ γίνομαι μικρότερος από όλους. Να μου στείλουν και πολεμοφόδια και διά ζωοτροφίες θα κάμω ό,τι ημπορέσω. Με νερό και με τα λείψανα των προβάτων ημπορούμε να περάσωμε».

Ελλάς (όχι και τόσο) Ελλήνων Επαιτών 3: Στη μικρή φωτογραφία, την οποία έστειλε αναγνώστης της στήλης, βλέπουμε αρτιμελέστατους και νέους στην ηλικία επαίτες με ανήλικο παιδάκι, στον σταθμό του Μετρό Συγγρού – Φιξ. Κάθε ημέρα προστίθενται κι άλλοι που κουβαλούν παιδάκια μαζί τους και τα υποχρεώνουν να απλώνουν το χέρι στους περαστικούς. Παιδικές ηλικίες, που προκύπτουν άπαξ στη ζωή, καταστρέφονται από την ανθρώπινη αθλιότητα που γίνεται πράξη με την κάλυψη του νόμου.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αποποινικοποίησης της επαιτείας την οποία προσέφεραν σε όλες τις κατσαρίδες που εκμεταλλεύονται ανήλικα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πληθαίνουν οι επιτήδειοι που βγάζουν παιδιά στη ζητιανιά. Η Ελλάδα φαβελοποιείται και η εξαθλίωση εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό. Υστερα από λίγο καιρό, ηγεσία τύπου Μπολσονάρο (ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας) θα φαντάζει υπερβολικά μετριοπαθής για τα δικά μας δεδομένα και τις βλάβες που θα έχει υποστεί το κοινωνικό σώμα.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ