Το γυμνό στήθος του Μητσοτάκη έγινε εξώφυλλο περιοδικού

Το φιάσκο στο οποίο έχει εξελιχθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ευρώπη θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τραγικό, κάτι που πλέον χλευάζουν όλο και περισσότερα πολιτικά έντυπα. Αυτή τη φορά ήταν το περιοδικό «Spectator» που στο πρωτοσέλιδό του, στο οποίο συμπεριλήφθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κατεβασμένο το μισό πουκάμισό του, απεικονίζει διάφορους Ευρωπαίους ηγέτες, όπως η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Εμανουέλ Μακρόν και η Άνγκελα Μέρκελ, να ποδοπατιούνται για μερικά εμβόλια.

Το εν λόγω σκίτσο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ένα άρθρο του Μάθιου Λιν, το οποίο σχολιάζει με ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια τη διαχείριση των εμβολιασμών και τη διάθεση των εμβολίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως προδίδει και ο τίτλος του. «Ο πανικός της Ευρώπης: Η κατάρρευση των εμβολίων».

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως στο άρθρο δεν γίνεται κάποια ειδική αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την παρουσία του να περιορίζεται στο σχετικό σκίτσο, που αναπαριστά την εικόνα από την ημέρα που πήγε να εμβολιαστεί. «Αυτό που ξεκίνησε ως φαρμακευτική κρίση μετατρέπεται σε μια σειρά πολύ μεγαλύτερων υγειονομικών, οικονομικών και πολιτικών καταστροφών» αναφέρει ο αρθρογράφος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα