Το Fabrica μπήκε δυναμικά στην ζωή μας!

  banner

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Το Fabrica μπήκε δυναμικά  στην ζωή μας. Κι αυτό όχι μόνο γιατί αυτή την εποχή κάνει τα μαγικά του , όπως υπογράφει και η καμπάνια του 2014 προσφέροντας πλακάκια , είδη υγιεινής  έπιπλα μπάνιου έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες σε ….μαγικές τιμές αλλά κυρίως γιατί δείχνει συστηματικά και πειστικά τη διαφορά του οικονομικού από το …. φτηνό!

  Σε μια έκθεση 3.000 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας η οποία είναι φτιαγμένη με σεβασμό στον αγοραστή το Fabrica συνεχώς αναζητά  τα προϊόντα  του μέσω των συνεργαζόμενων οίκων παγκόσμιου βεληνεκούς και βρίσκει πάντα ότι χρειαζόμαστε για το δάπεδο το μπάνιο την κουζίνα τις ντουλάπες μας σε ποιότητα απαράμιλλη και τιμές εκπληκτικά χαμηλές.

  Αυτό όταν συνδυάζεται δε με την προσωπική επαφή , την φιλική εξυπηρέτηση τόσο στην αγορά όσο και στην πληρωμή και την άμεση παράδοση ,τότε μιλάμε για μια πραγματικά διαφορετική «κατάσταση» μέσα σκηνικό των πολυεθνικών πολυκαταστημάτων Γιατί το Fabrica είναι το δικό μας Ελληνικό πολυκατάστημα
  Το Fabrica όμως πήγε και ένα βήμα παραπέρα θέλοντας να χτίσει σχέση αλληλοϋποστήριξης με τους επαγγελματίες του χώρου.  Αρχιτέκτονες διακοσμητές, πλακάδες, υδραυλικοί στο Fabrica αντιμετωπίζονται ως άμεσοι συνεργάτες . Με τις ειδικές τιμές όσο και  με το bonus συνεργασίας . Το Fabrica επιβραβεύει τον επαγγελματία σε μια περίοδο που όλοι πρέπει να δουλέψουμε  εποικοδομητικά μαζί.

  Στο www.fabricashop.gr και στο e-shop του Fabrica ο καταναλωτής βγαίνει διπλά κερδισμένος . Κάνει τις αγορές του χωρίς κόπο και έχει επιπλέον 5% έκπτωση  και  άμεση παράδοση .Εδώ και ένα χρόνο περίπου το e-shop έχει κερδίσει την προτίμηση και του καταναλωτικού κοινού που βρίσκεται εκτός της Αθήνας. Άρα το Fabrica είναι πάντα και παντού κοντά μας.

  Μέλος του ομίλου VENETI  ο οποίος με 40 χρόνια  ηγετικής παρουσίας στο χώρο για μια ακόμα φορά τόλμησε και υπογράφει  κάτι διαφορετικό  μα αναγκαίο για τον σημερινό αγοραστή που θέλει κάτι οικονομικό αλλά όχι «φτηνό». Fabrica .