Την 1η Ιουνίου θα ανοίξουν καφετέριες και εστιατόρια

Οριστικά την 1η Ιουνίου θα ανοίξει η εστίαση, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση. Παρά την αίσθηση που είχε δημιουργηθεί στην αγορά τις τελευταίες ημέρες ότι οι καφετέριες, τα εστιατόρια και τα υπόλοιπα καταστήματα εστίασης θα επαναλειτουργούσαν μία εβδομάδα νωρίτερα, τουτέστιν στις 25 Μαΐου, φαίνεται ότι τελικά θα ισχύσει η ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Όπως εξήγησε ο κ. Παπαθανάσης, τα αποτελέσματα των πρώτων φάσεων της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων θα γίνουν γνωστά στο τέλος Μαΐου και βάσει αυτών των αποτελεσμάτων θα ακολουθήσουν οι επόμενες φάσεις. «Είναι λογικό να περιμένουμε να γίνει το βήμα σωστά, ώστε να μη χρειαστεί να υπάρξει πισωγύρισμα» σημείωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το υπουργείο βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους επιδημιολόγους για να καθορίσει όλες τις λεπτομέρειες επαναλειτουργίας του κλάδου της εστίασης. Ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε, επίσης, ότι η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο να ανοίξουν μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 25 Μαΐου, τα εμπορικά κέντρα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα