Παράταση έως 11 Ιουλίου για αιτήσεις στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

Ως το Σάββατο 11 Ιουλίου παρατείνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών δείχνει την ανάγκη των ελληνικών νοικοκυριών για επιδοτούμενες διακοπές, σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Μέχρι στιγμής οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση έχουν ξεπεράσει τους 300.000, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» συνολικά υπολογίζονται σε 1.000.000 άτομα έως τώρα. Έτσι η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού έκρινε ως επιβεβλημένη την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Σήμερα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9, ενώ από την Πέμπτη 9 έως και το Σάββατο 11 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα προκύψουν κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ όσων πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Στη διαδικασία της κλήρωσης μετέχει η αίτηση του δικαιούχου συμπεριλαμβανομένων των ωφελούμενων μελών του, εφόσον υπάρχουν. Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από 15/7/2020 έως 31/12/2020 και η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων – ωφελουμένων του προγράμματος ορίζεται σε τέσσερις διανυκτερεύσεις, σε συνεχόμενο διάστημα εντός της ανωτέρω χρονικής περιόδου, στο ίδιο κατάλυμα. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% και με ανώτατο ποσό τα 30ευρώ/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.

Β. Παπ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα