Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι για τον Κοινωνικό Τουρισμό, ενστάσεις μέχρι την Πέμπτη

Από σήμερα μέχρι και μεθαύριο, Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, μπορούν οι δικαιούχοι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, καθώς και οι πάροχοι του νέου προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ για το 2020 να υποβάλουν ψηφιακά τις ενστάσεις τους.

Η διαδικασία αυτή αρχίζει άμεσα μετά την ανάρτηση, χθες το απόγευμα, των πινάκων με τους προσωρινούς δικαιούχους – ωφελουμένους και τους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων και αποκλειομένων του προγράμματος. Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον Κοινωνικό Τουρισμό έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία ένσταση κατά των αποτελεσμάτων μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πύλης του οργανισμού (oaed.gr/e-yperesies).

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν: α) Να έχουν ελέγξει αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα, β) να αναφέρουν τον λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί) και γ) να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης.

Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής σάρωσης των δικαιολογητικών, οι δικαιούχοι μπορούν να τα καταθέσουν στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου (στη 1 ώρα το μεσημέρι).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα