Συναγερμός! Ο Βουλευτής Σταύρος Κελέτσης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο βουλευτής Εβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης, αποτελώντας έτσι το δεύτερο κρούσμα εντός της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά τον Χρήστο Κέλλα που νόσησε την περασμένη άνοιξη.

Ο βουλευτής έκανε γνωστή την είδηση, η οποία είχε κυκλοφορήσει ήδη από νωρίς στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, με μια ανάρτησή του στο facebook, λέγοντας αρχικά πως ο ίδιος βρέθηκε θετικός μετά την εκδήλωση κρούσματος κορονοϊού στο γραφείο του στην Αλεξανδρούπολη που συνδέεται με κρούσμα στο πειραματικό σχολείο της πόλης.

«Μετά την εκδήλωση κρούσματος κορονοϊού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη (που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο πειραματικό σχολείο της πόλης) υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ, το οποίο υπήρξε θετικό χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα. Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα.

Με τη βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών» έγραψε ο βουλευτής στην ανάρτησή του. Ο Σταύρος Κελέτσης μπορεί να μη συμμετείχε αυτοπροσώπως στην ονομαστική ψηφοφορία της Κυριακής επί της πρότασης δυσπιστίας, καθώς ψήφισε με επιστολική ψήφο, ωστόσο το Σάββατο το βράδυ, προτού διαγνωσθεί, εθεάθη στους κοινοβουλευτικούς διαδρόμους. Σημειωτέον ότι το τριήμερο πέρασε το κοινοβουλευτικό κατώφλι το… μισό υπουργικό συμβούλιο, καθώς και πάνω από 150 βουλευτές, οι οποίοι και έλαβαν τον λόγο στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας.

Μάλιστα, ο Σταύρος Κελέτσης πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε και σε εκπομπή του Καναλιού της Βουλής, επομένως οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά και τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα. Πάντως, τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα στη Βουλή έχουν προκαλέσει ανησυχία στο Προεδρείο, καθώς αν και αρχικώς όλα έδειχναν πως το Κοινοβούλιο είχε κερδίσει τη μάχη του κορονοϊού, την τελευταία εβδομάδα διαγνώστηκαν θετικοί τέσσερις υπάλληλοι του Κοινοβουλίου, αλλά και ο βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα