Στην ΕΙΗΕΑ οι εβδομαδιαίες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας

Νέα δεδομένα στον χώρο του Τύπου, μετά την απόφαση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) να ανοίξει την ένωση σε περισσότερα μέλη, ώστε οι διεκδικήσεις για ένα καλύτερο μέλλον να γίνουν με όλους μαζί και με μεγαλύτερη δύναμη. «Ιστορική ήταν η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών στις 16 Δεκεμβρίου 2020.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΙΗΕΑ, που σε λίγες μέρες εισέρχεται στο 50ό έτος από την ίδρυσή της, αποδέχθηκε ομόφωνα την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου για διεύρυνση των μελών της, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα και στις εβδομαδιαίες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας να γίνουν μέλη της ένωσης! Πρόκειται για πολύ σημαντική απόφαση, διότι με τη διεύρυνση των μελών της οι διεκδικήσεις για την επιβίωση των επιχειρήσεων του κλάδου θα αποκτήσουν ακόμη πιο δυνατή φωνή, εκπροσωπώντας το σύνολο πλέον των επαγγελματιών εκδοτών. Βασικός στόχος, η προστασία και η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της ελευθεροτυπίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα