Απόψεις

Εικόνα: Χρήστος Μπολώσης

Θα συμφωνείτε κι΄ εσείς ότι το πλέον επίκαιρο θέμα των ημερών μας (ίσως και των μηνών μας) είναι ο κορονοϊός ή κοροναϊός. Οποιαδήποτε επικαιρότητα πάει στη μπάντα και τρέχουμε όλοι μας ομοθυμαδόν να αντιμετωπίσουμε την νέα απειλή.

Εικόνα: Χρήστος Μπολώσης

Κάποτε η ραδιοφωνία, το παλιό Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας (ΕΙΡ), ήταν σωστό. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έκανε κυβερνητική προπαγάνδα, αλλά κατά τα άλλα ήταν σωστό. Ποια ήταν τα άλλα; Η ψυχαγωγία και η ενημέρωση.

Εικόνα: Χρήστος Μπολώσης

Αυτές τις μέρες η Ελλάδα μας ζει μέσα σε ρυθμούς Έβρου. Το ιστορικό ποτάμι για ακόμη μία φορά ευρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητος. Η Ελλάδα αποφασισμένη πλέον, υψώνει φράχτη στα κύματα των λαθρομεταναστών εισβολέων, που ο Ερντογάν κατευθύνει προς την Χώρα μας.

Εικόνα: Χρήστος Μπολώσης

Οι γιορτινές εικόνες του σήμερα, είναι σε όλους γνωστές, ξεκινώντας από τα «εορταστικά» (ο Θεός να τα κάνει) προγράμματα της τηλεοράσεως και φθάνοντας στον χαμό που γίνεται – και είναι πραγματικά, ένας ωραίος χαμός – στην οδόν Ερμού.

Εικόνα: Χρήστος Μπολώσης

«…Η γυναίκα μόλις είχε επιστρέψει από την αυλή. Στα χέρια της κρατούσε ένα πακέτο, ατσούμπαλα τυλιγμένο σε χαρτί εφημερίδας. Ο Σπύρος, το πήρε και το έκρυψε προσεκτικά στη μέσα μεριά του παλτού του, κάτω από τη μασχάλη του.