ΔΕΗ: Στους λογαριασμούς χρεώνεται η «δωρεά»!

Και συγχαρητήρια στο Δ.Σ. της ΔΕΗ

Αμετανόητος ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης, έδωσε και συγχαρητήρια μέσω twitter στη διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία θα πάρει 0,8 ευρώ από κάθε λογαριασμό πελάτη της για να πληρώσει τη χορηγία των 5.000.000 ευρώ προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας!

Όπως είχε γράψει και χθες η «δημοκρατία», ούτε ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Στάσσης, ο μισθός του οποίου αυξήθηκε επί θητείας κ. Χατζηδάκη, ούτε ο υπουργός απαντούν για ποιον λόγο μια κρατική εταιρία προσφέρει χορηγία στο κράτος! Χωρίς, μάλιστα, να ερωτηθούν οι πελάτες, οι οποίοι πρόσφατα επιβαρύνθηκαν με σημαντικές αυξήσεις για να «σώσει» τη ΔΕΗ ο κ. Στάσσης και να φωτογραφίζεται προχθές στο αεροδρόμιο κάνοντας δημόσιες σχέσεις με τα λεφτά των άλλων!

«Έκπληξη»

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε χθες ότι «με έκπληξη παρακολουθούμε τις ιλατροτραγικές αντιδράσεις και αναλύσεις σε σχέση με τη δωρεά της ΔΕΗ στο ΕΣΥ. Ορισμένοι προσπαθούν να εφεύρουν δήθεν “χαράτσι” 0,8 ευρώ (!) τον χρόνο για τους καταναλωτές. Κάποιοι άλλοι, αφού χειροκροτούσαν την καταστροφή της ΔΕΗ, θρηνούν τώρα γι’ αυτή τη δωρεά, την οποία έκανε η επιχείρηση -ευρισκόμενη σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι το περασμένο καλοκαίρι- επιτελώντας απλώς το κοινωνικό της χρέος». Δεν είπε κάποιος στον υπουργό πως ήδη ένας στους τρεις πελάτες της ΔΕΗ καθυστέρησε να πληρώσει τους λογαριασμούς λόγω της νέας κρίσης; Η «σωσμένη» ΔΕΗ μπορεί να μην έχει περιθώρια ελάφρυνσης για τους πελάτες της, αλλά έχει διάθεση να «προσφέρει» 0,8 ευρώ ανά πελάτη για τις δημόσιες σχέσεις του επικεφαλής της και του αρμόδιου υπουργού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα