Τρεις εβδομάδες μπροστά από τον Ρωμανό η Αφροδίτη Λατινοπούλου!

Εξορκισμό των πρόωρων εκλογών από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ λόγω πανικού βλέπουν όλοι πια στη Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηριστική απόδειξη, η χθεσινή ταύτιση του διευθυντή γραφείου Τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού με την ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Βέβαια η δυναμική Μακεδόνισσα το έχει γράψει πρώτη πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Αντιγραφή; Σύμπτωση; Έλλειψη έμπνευσης; Ουδείς μπορεί να είναι κατηγορηματικός φυσικά.

Όποιος και να είναι ο λόγος, δεν θεωρούμε ότι ο διευθυντής γραφείου Τύπου του μεγαλύτερου και ιστορικότερου κόμματος της χώρας μπορεί να λειτουργεί με τέτοια χρονοκαθυστέρηση.

Βέβαια, ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πώς ο αποτυχών υποψήφιος βουλευτής «βολεύτηκε» σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα χωρίς να έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος και με μόνη περγαμηνή κάποια περάσματα από trash εκπομπές της τηλεόρασης. Και μπορεί τώρα που σχεδόν όλα τα μέσα (μπουκωμένα και με τα 20.000.000 ευρώ…) λιβανίζουν το κυβερνητικό έργο τα πράγματα να είναι εύκολα, αλλά όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα; Ο χρόνος θα δείξει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα