Τόσο αμόρφωτοι και εμπαθείς είναι στα Παραπολιτικά; Δεν γνωρίζουν ούτε τον Καργάκο!

Το μένος, η εμμονή και η χυδαιότητα  που δείχνει η εβδομαδιαία έκδοση (δεν τη λες και εφημερίδα) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ επί σχεδόν 6 χρόνια προχθές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Προσπαθώντας να επιτεθούν για ακόμη μια φορά στον εκδότη μας  με φαντασιόπληκτες πληροφορίες, δημοσίευσε τη φωτογραφία του αείμνηστου ιστορικού Σαράντου Καργάκου ως φωτογραφία του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας μας κ. Νίκου Χαβούτη.

Αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η δημοσιογραφική τους επάρκεια είναι ανύπαρκτη και το μόνο που κάνουν κάθε Σάββατο είναι να επιτίθενται με κάθε τρόπο (συκοφαντίες, ψεύδη κ.λπ.) σε όποιον δεν είναι αρεστός στον χρηματοδότη τους αλλά και στους πολιτικούς τους συνεταίρους. Αυτό ας το βλέπουν όσοι ασχολούνται έστω και ελάχιστα με το τι γράφουν. Η αγραμματοσύνη και η εμπάθεια περισσεύουν!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα