Ύποπτη σιγή για την αποκάλυψη περί ΛΑΡΚΟ και Μιωνή

Ύποπτη σιγή από όλους τους εμπλεκομένους για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «δημοκρατίας» που αποκαλύπτει υπόγειες μεθοδεύσεις προκειμένου να παραχωρηθεί σε μυστηριώδη επενδυτική εταιρία, που εδρεύει… στις Μπαχάμες η προβληματική ΛΑΡΚΟ, ως αντάλλαγμα πιθανόν της ψευδορκίας του Σάμπυ Μιωνή στην Προανακριτική της Novartis, στην οποία και βασίστηκε η πρόταση της κυβέρνησης για διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Μέχρι και χθες το βράδυ κανένα σχόλιο δεν υπήρξε για το αποκαλυπτικό παρασκήνιο που δείχνει σκοτεινές συνεννοήσεις μεταξύ ανθρώπων της «αυλής» του Μεγάρου Μαξίμου (οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Γρηγόρης Δημητριάδης είναι αυτοί που χειρίζονται τις «ειδικές αποστολές» της κυβέρνησης) και του γνωστού διδύμου της «λίστας Λαγκάρντ» Σάμπυ Μιωνή και Σταύρου Παπασταύρου. Τα δύο αυτά πρόσωπα και ειδικά ο κ. Παπασταύρου, ο οποίος έχει εμπλοκή στην υπόθεση της ΛΑΡΚΟ από την εποχή που ήταν σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, εμφανίζονται να πιέζουν το Μέγαρο Μαξίμου με σκοπό η προβληματική εταιρία που βρίσκεται υπό την απειλή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να εξαγοραστεί από επενδυτική εταιρία.

Ως εκπρόσωπος αυτής και συγκεκριμένα της Global Special Opportunities Ltd (GSOL), όπως αποκαλύπτει η «δημοκρατία», εμφανίζεται ο στενός συνεργάτης των Μιωνή και Παπασταύρου Μάρκος Καμχής, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τα αρμόδια υπουργεία. Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι μείζονα, η υπόθεση αγγίζει τον πρωθυπουργό και θα πρέπει να δοθούν άμεσα απαντήσεις, ιδίως όταν υπάρχει σύνδεση προσώπων με την εν εξελίξει Προανακριτική Επιτροπή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα