Βόμβες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για νοθεία στην ψηφοφορία

Για «νοθεία και εξαναγκασμό βουλευτών να ψηφίσουν φανερά» κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μετά την απόφαση της Βουλής, με τις ψήφους της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛ., για διεύρυνση του σε βάρος του κατηγορητηρίου.

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κατήγγειλε την πρωτόγνωρη στα κοινοβουλευτικά χρονικά παρανομία που έλαβε χώρα την Τετάρτη στη μυστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια, με το άνοιγμα της κάλπης παρουσία του Κώστα Τασούλα για να «διορθωθεί» το λάθος του βουλευτή Σταύρου Καλογιάννη που έριξε «γυμνό» ψηφοδέλτιο.

Όπως σημειώνει, «η νοθεία στην ψηφοφορία με άκυρα και παράνομα ψηφοδέλτια, η παραβίαση της κάλπης και ο εξαναγκασμός βουλευτών να ψηφίσουν φανερά δεν πρόκειται να ξεπλύνουν τα μεγάλα σκάνδαλα της Novartis και της φοροδιαφυγής της “λίστας Λαγκάρντ”». Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί η παρέμβαση του συνηγόρου του, Δημήτρη Τσοβόλα, ο οποίος κατήγγειλε παρανομίες στην ψηφοφορία, όχι μόνο λόγω του ανοίγματος της κάλπης, αλλά και επειδή το ψηφοδέλτιο δεν παρείχε δυνατότητα σε κάθε βουλευτή να ψηφίσει χωριστά για καθεμία από τις επτά κατηγορίες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα