Ο απόλυτος διασυρμός για τον αμετροεπή Ανδρέα Λοβέρδο

Διέψευσε Τουλουπάκη για λόγια του… Αγγελή!

Στον απόλυτο διασυρμό του οδηγήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος βιάστηκε να διαψεύσει την Ελένη Τουλουπάκη για τα περί συνάντησής του με τον Ιωάννη Αγγελή στο αεροπλάνο από τη Βιένη, με την ίδια ωστόσο να ξεκαθαρίζει ότι έλαβε γνώση της επίμαχης συνάντησης από την κατάθεση του ίδιου του κ. Αγγελή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής!

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής απέστειλε χθες σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Προανακριτικής Ιωάννη Μπούγα αρνούμενος κατηγορηματικά ότι υπήρξε τέτοια συνάντηση στο αεροπλάνο, ρίχνοντας όμως ταυτόχρονα λάσπη στη «δημοκρατία» και στοχοποιώντας την εφημερίδα μας, επειδή απλώς έκανε ρεπορτάζ για την έγγραφη κατάθεση της Ελένης Τουλουπάκη ενώπιον των αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου.

Συκοφάντης

Προβαίνοντας σε μια πρωτοφανή, αήθη και συκοφαντική επίθεση προς τη «δημοκρατία» και την Ελένη Τουλουπάκη, ο κ. Λοβέρδος ισχυρίστηκε ότι «οι εμπλεκόμενοι στην κατά τον Ποινικό Κώδικα σχετική συμμορία έχουν καταληφθεί από πανικό» καθώς και ότι οι «ψευδείς ισχυρισμοί αναδεικνύουν την έσχατη ένδεια των υπερασπιστικών τους θέσεων για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει».

Η απάντηση, ωστόσο, δεν άργησε να έρθει από την Ελένη Τουλουπάκη, η οποία ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής ήταν εκείνος που κατέθεσε στην Προανακριτική ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής από το περιβόητο ταξίδι στην αυστριακή πρωτεύουσα καθόταν δίπλα δίπλα με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Τη συνάντηση αυτή, μάλιστα, ο κ. Αγγελής χαρακτηρίζει «θεϊκό σημάδι». «Εάν το περιστατικό είναι αναληθές, τότε ο κ. Λοβέρδος θα πρέπει να διαψεύσει τον κ. Αγγελή και όχι εμένα» δήλωσε η Ελένη Τουλουπάκη, ενώ πρόσθεσε πως «τα λοιπά περί συμμορίας τα αντιπαρέρχομαι, καθόσον δεν αξίζουν ούτε καν σχολιασμού από εισαγγελέα που σέβεται τον εαυτό του».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα