Τα νέα μυθεύματα του πανικόβλητου Μιωνή και το ατόπημα του ΑΠΕ

Με πανικό αντέδρασε χθες ο Σάμπυ Μιωνής στις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τη δράση του. Με ανακοίνωση, ο πρωταγωνιστής της «λίστας Λαγκάρντ» προχώρησε σε νέες συκοφαντίες, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Συγκεκριμένα, η «δημοκρατία» έχει να σημειώσει τα εξής:

1 Ο κ. Μιωνής, ως συνήθως, ψεύδεται. Στην κατάθεσή του στη Βουλή δεν παρουσίασε τη συγκλονιστική έκθεση (1.346 σελίδων) της ΕΛ.ΑΣ. για το κύκλωμά του. Άλλωστε, πώς θα μπορούσε να τη διαθέτει; Κατέθεσε μόνο την πράξη αρχειοθέτησης που αναφέρει ότι σε εκείνη τη φάση δεν υπήρχαν «επαρκείς ενδείξεις». Θα διαπιστώσει την επάρκεια των ενδείξεων μετά τη μηνυτήρια αναφορά του εκδότη της «δημοκρατίας» Ι. Φιλιππάκη.

2 Ο κ. Μιωνής υβρίζει χωρίς να απαντά στην ουσία της έκθεσης της ΕΛ.ΑΣ. και του δημοσιεύματός μας. Ενεργούσε «προς όφελος και της HSBC» και ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο, όπως ακριβώς συνέβη με την ελβετική τράπεζα και παρόμοιες offshore κατά του γαλλικού δημοσίου και του βελγικού δημοσίου. Τόσο απλά!

3 Ο κ. Μιωνής -και σήμερα- επαναλαμβάνει τον παραλογισμό του. Πώς είναι δυνατόν η εναντίον του καταγγελία από τον Ι. Φιλιππάκη, το 2015, να βασίζεται στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. που είναι του 2019; Υπάρχει και ένα όριο στα ψεύδη και στη σύγχυσή του. Γελάει ο κόσμος!

4 Αν ο κ. Μιωνής έχει στοιχεία για οποιαδήποτε άλλη υπόθεση, όπως πάλι ψεύδεται, τον καλούμε να τα παρουσιάσει αμέσως.

Σημειώνουμε ότι, για πολλοστή φορά, το κρατικό ΑΠΕ προέβη στην απρέπεια να προωθήσει την ανακοίνωση Μιωνή χωρίς προηγούμενη αναφορά στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «δ» και στην -αυταπόδεικτου ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος- έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. που είχε «θάψει» η Προανακριτική της Βουλής. Προφανώς θα αναζητηθούν οι ποινικές και αστικές ευθύνες στο ΑΠΕ. Πρόκειται για άλλη μία απρέπεια που παραπέμπει σε διατεταγμένη υπηρεσία. Χαρακτηριστικό είναι ότι η «είδηση» της απάντησης Μιωνή αναρτήθηκε στα βασικά θέματα (με άνωθεν εντολή;) ενώ αλλάχτηκε και η φωτογραφία που συνόδευε το θέμα. Αρα, κάποιος ήθελε να «πειράξει» τον τρόπο παρουσίασης…

Οι δύο εκδοχές (με διαφορετικές φωτογραφίες) της ανάρτησης του ΑΠΕ για την ανακοίνωση του Σ. Μιωνή

Οι δύο εκδοχές (με διαφορετικές φωτογραφίες) της ανάρτησης του ΑΠΕ για την ανακοίνωση του Σ. Μιωνή

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα