Χυδαία επίθεση Δημήτρη Καιρίδη κατά της «δημοκρατίας» με ψέματα και συκοφαντίες

Χυδαία επίθεση στη «δημοκρατία», με ψεύδη και συκοφαντίες, επιχείρησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης από την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Κontra και την εκπομπή «Κontra 24», με τον Αιμίλιο Λιάτσο. Ο βουλευτής εξαπέλυσε κάθε είδους ψέματα εναντίον της εφημερίδας μας και έφτασε στο σημείο, μάλιστα, να υπερασπιστεί τον Σάμπυ Μιωνή και να υιοθετήσει πλήρως τις ανοησίες του.

Ο κ. Καιρίδης, ο οποίος έχει τον δικό του προσωπικό καημό με τη «δημοκρατία», βρήκε ως αφορμή τη συζήτηση στο στούντιο για να ρίξει τη χολή του. Είπε ότι «υπάρχουν συγκεκριμένα όργανα, τα οποία όλο το προηγούμενο διάστημα σκανδαλολόγησαν ασύστολα, λασπολόγησαν ασύστολα και ανθρωποφαγώσανε ασύστολα».

Ο κ. Καιρίδης έχει τον προσωπικό του καημό γιατί δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η «δημοκρατία» είχε αποκαλύψει το βίντεο με το οποίο αμφισβητούσε τη Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά και εξέφραζε θέσεις που ακόμα και ο κ. Ροζάκης θα ανατρίχιαζε. Τι είχε πει ο κ. Καιρίδης στις 5 Μαΐ-ου 2018;

«Πάμε τώρα στον τρίτο μύθο: Οτι οι Ελληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων, γενοκτονιών. Εχουμε και έναν πολλαπλασιασμό των γενοκτονιών και μια γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία που δεν είχαμε. Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία στα τέλη της δεκαετίας του ’80 για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζουν το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγουν τα δραματικά και τραγικά γεγονότα των Ελλήνων Ποντίων στη Μαύρη Θάλασσα σε Γενοκτονία».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. δεν σταμάτησε εκεί. Στην τηλεοπτική εκπομπή είπε ακόμα ότι «αντί να ασχοληθούμε με τα σοβαρά, λασπολογούμε, ανθρωποφαγώνουμε, όπως έκανε κατ’ επανάληψη η “δημοκρατία” που ελέγχεται, όπως και ο κ. Φιλιππάκης, μαζί με συνεργάτες του, και έχει ήδη κληθεί να πληρώσει. Έχουν τελεσιδικήσει όλες οι αποφάσεις εναντίον όλων και όχι μόνο του Μιωνή».

Ο κ. Καιρίδης ψεύδεται και συκοφαντεί. Η «δημοκρατία» καταρχάς δεν ελέγχεται δικαστικά. Επίσης, ο Σάμπυ Μιωνής δεν έχει κερδίσει καμία δίκη εναντίον της εφημερίδας μας και, τέλος, δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση καταδίκης της «δημοκρατίας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα