Άθλια επίθεση Γεωργιάδη στη «δημοκρατία» με απίστευτες ανακρίβειες

Έχει ξεφύγει τελείως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βγαίνει δημοσίως και ισχυρίζεται ανυπόστατα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση της Προανακριτικής Επιτροπής.

Ίσως τον ενόχλησε η ανακοίνωση της «δημοκρατίας» σχετικά με το πόρισμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας και η οποία ασκεί έντονη κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, με τον υπουργό Ανάπτυξης να σπεύδει να υπερασπιστεί τον μέντορά του.

Δίχως να έχει αποδείξεις, και από την προφανή εμπάθειά του προς την εφημερίδα μας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε το πόρισμα της επιτροπής: «Αυτό που έχει καταγγείλει ο Μιωνής και τα ηχητικά αποδεικνύουν ότι υπήρχε ένα ολόκληρο συνεργείο. Ο Παπαγγελόπουλος, όταν ήθελε να χτυπήσει έναν επιχειρηματία ή πολιτικό, παράγγελνε ένα δημοσίευμα, το οποίο δημοσιευόταν στη «δημοκρατία» ή από την κυρία Παπαδάκου που έκανε το ρεπορτάζ, όπως αναφέρουν οι καταγγελίες. Μετά παράγγελνε η Τουλουπάκη μια δίωξη και στη συνέχεια πήγαινε ο Παπαγγελόπουλος. Αυτό το καταγγελλόμενο γεγονός να μην ερευνηθεί;» διερωτάται ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος απορίας άξιον είναι πώς μπορεί και υποστηρίζει αυτές τις ανακρίβειες. Και όλα αυτά, ενώ -όπως λέει- η Ν.Δ. «δεν βγάζει δικαστικές αποφάσεις. Αυτό που κάνει η επιτροπή είναι να εξετάσει αν υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις».

Στην ερώτηση αν ο Τύπος πρέπει να κάθεται στο σκαμνί της Δικαιοσύνης, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε προκλητικά: «Δεν πρέπει να κάθεται στο σκαμνί, αλλά, αν λειτουργεί σαν συμμορία, δεν πρέπει να κάθεται; Εδώ δεν ερευνάμε τη λειτουργία του Τύπου, εδώ διερευνάμε αν έχει στηθεί συμμορία. Η ελληνική Δικαιοσύνη παρουσιάζει εικόνα χάους σε αυτή την υπόθεση» σημείωσε, χωρίς να διστάσει να ασκήσει κριτική και στον συγκεκριμένο θεσμό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα