Οι εκκλησιομάχοι του ΣΥΡΙΖA θέλουν (ξανά) κλείσιμο ναών

Παγιδευμένος στις ιδεοληψίες ακραίων εκκλησιομάχων παραμένει -από ό,τι φαίνεται- ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του εγκαλεί την κυβέρνηση για το ότι δεν επιβάλλει τη χρήση μάσκας στις εκκλησίες. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί ακόμη μία φορά να ανακινήσει μια κόντρα μεταξύ πιστών και κυβέρνησης, χρησιμοποιώντας ως αφορμή τον κορονοϊό και δίνει τροφή σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελαν να δουν κλειστές εκκλησιές και τον Δεκαπενταύγουστο.

Στον σχολιασμό της Κουμουνδούρου αρχικά σημειώνεται ότι εδώ και έναν μήνα περιμένει τις εξηγήσεις της κυβέρνησης ως προς το για ποιον λόγο καταργήθηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα πολυκαταστήματα και υπογραμμίζεται ότι μόνον αφού τα κρούσματα αυξήθηκαν ραγδαία έτρεξαν οι κυβερνώντες να προχωρήσουν στην επιβολή της χρήσης μάσκας σε μια σειρά από κλειστούς χώρους και καταστήματα λιανικής.

Στο στόχαστρο όμως του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει κυρίως η κυβέρνηση για το ότι, παρά τις αντίθετες εισηγήσεις των ειδικών -ποιων ειδικών άραγε-, δεν προχωρά στην επιβολή της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και στους ιερούς ναούς. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Η κυβέρνηση μετατρέπει το εξαιρετικά σοβαρό θέμα της δημόσιας υγείας σε πεδίο πειραματισμών, παλινωδιών και πολιτικών τακτικισμών της».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα