Δώρο 890.512 € στον (σκοτεινό) Τζορτζ Σόρος!

Επιχορήγηση-μαμούθ στη διαβόητη ΜΚΟ Solidarity Now (δύο μέρες πριν καεί η Μόρια), που διοικεί στην Ελλάδα η ξαδέρφη του Μητσοτάκη

Λ εφτά να «φάνε και οι κότες» εξασφάλισε από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η διαβόητη ΜΚΟ του γνωστού σκοτεινού κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος, Solidarity Now, στην οποία γενική διευθύντρια είναι η ξαδέλφη του πρωθυπουργού, Αντιγόνη Λυμπεράκη!
Σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια, η εν λόγω ΜΚΟ θα λάβει το ποσό των 890.512 ευρώ για τη λειτουργία δώδεκα συνολικά εποπτευόμενων νέων διαμερισμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου θα φιλοξενηθούν 48 ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι η «συμφωνία επιδότησης δράσης», όπως ονομάζεται, αναρτήθηκε με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου, δηλαδή δύο μέρες πριν καεί η Μόρια.

Έστω κι αν αποτελεί σύμπτωση, δεν παύει να προκαλεί ερωτήματα η σπουδή με την οποία προωθούνται οι διαδικασίες και οι χρηματοδοτήσεις για να διασκορπιστούν τα ανήλικα προσφυγόπουλα, άνω των 16 ετών, για ορισμένα εκ των οποίων μάλιστα υπάρχουν αμφιβολίες για την πραγματική τους ηλικία. Από τη Μόρια, όπως είναι γνωστό, τα συνολικά 400 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα αρχικά μεταφέρθηκαν με τρεις πτήσεις στη Θεσσαλονίκη από τη Λέσβο και, βάσει του σχεδιασμού και των συνεννοήσεων, θα μοιραστούν (;) σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες. Η συνολική χρηματοδότηση της δράσης αυτής εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέρχεται σε 667.884 ευρώ και αντιστοιχεί σε ποσοστό 75% επί της συνολικής δημόσιας δαπάνης και εκ μέρους των εθνικών πόρων σε 222.628 ευρώ, δηλαδή 25% επί της συνολικής δημόσιας δαπάνης.

Όπερ σημαίνει ότι ο Ελληνας φορολογούμενος, πέραν όλων των άλλων φόρων που επιβαρύνεται, θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του και τη ΜΚΟ του ζάπλουτου κερδοσκόπου, ο οποίος δραστηριοποιείται και στο λαθρομεταναστευτικό, σε συνδυασμό με τα άλλα ύπουλα παιχνίδια του σε βάρος της χώρας μας.

Στο πρόγραμμα αυτό πάντως που θα επικαρπωθεί ο Τζορτζ Σόρος θα φιλοξενούνται ανά διαμέρισμα τέσσερις ανήλικοι που θα έχουν συμπληρώσει τον 16ο χρόνο της ηλικίας τους, ενώ η συγκεκριμένη δράση απευθύνεται σε αγόρια, πλην ενός διαμερίσματος που θα φιλοξενήσει τέσσερα κορίτσια. Δύο μονάδες θα λειτουργήσουν στη μητροπολιτική περιοχή των Αθηνών, ενώ μία μονάδα θα βρίσκεται αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη. Τα προαναφερόμενα χρήματα αφορούν 15 μήνες και συγκεκριμένα την περίοδο από 1η Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2021.

Το ελληνικό τμήμα της εν λόγω ΜΚΟ ελέγχεται από τον στενό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού, πέραν της Αντιγόνης Λυμπεράκη που έχει τη θέση της γενικής διευθύντριας, ως πρόεδρος εμφανίζεται ο Στέλιος Ζαββός, αδερφός του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζαββού. Όσο για το Δ.Σ. της ΜΚΟ, αποτελείται από μεγαλοεπιχειρηματίες, καθηγητές πανεπιστημίων και νεοφιλελεύθερους πολιτικούς, που, ως γνωστόν, ανήκουν στους πρωτεργάτες υλοποίησης των ακραίων πολιτικών λιτότητας, ενώ εκφράζουν απαράδεκτες θέσεις στα εθνικά μας θέματα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα