Νέα επίθεση από τη γνωστή ιστοσελίδα antinews του συστήματος Σαμαρά, με την προτροπή: «Ξεκαβαλήστε»!

Νέα σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε και χθες το σύστημα Σαμαρά. «Προς Μαξίμου: Ξεκαβαλήστε το καλάμι!» είναι ο τίτλος άρθρου της ιστοσελίδας antinews, που είναι ταυτισμένη με τον πρώην πρωθυπουργό.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «η σημερινή κατάσταση της χώρας είναι εξωφρενική, καταθλιπτική και δυσώδης. Από όποια θέση και αν δεις την κατάσταση, σου προκαλεί αποστροφή και ανατριχίλα. Όλοι θέλουν να μας σώσουν και επί της ουσίας ουδείς νοιάζεται για εμάς και τα άλυτα προβλήματά μας, απόρροια των παθογενειών και της σπάταλης διοίκησης δεκαετιών. Όμως οι Ελληνες στις 7 Ιουλίου 2019, μη μπορώντας να αντέξουν άλλο το άθλιο ξεχαρβάλωμα του κράτους από μια εμμονική Αριστερά, εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διακυβέρνηση της χώρας και μάλιστα πολλοί από αυτούς ως το μη χείρον βέλτιστον».

Ο αρθρογράφος, που δεν δείχνει να αποκλίνει από τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, όπως τις εκφράζει σε ιδιωτικές συνομιλίες του, επιτίθεται με σφοδρότητα στον σημερινό πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας, αναφερόμενος σε αυτόν: «Δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο να μας απογοητεύσει οικτρά και αυτός. Τουλάχιστον, για να είμαστε ειλικρινείς, τέτοια απογοήτευση σε τόσο μεγάλη έκταση δεν την περιμέναμε. Στις περισσότερες αποφάσεις της η κυβέρνηση θυμίζει άλλες, θλιβερές εποχές».

Το στιλ των περισσότερων κυβερνώντων, συνεχίζει η ιστοσελίδα, «διακρίνεται από αμετροέπεια και απύθμενη αλαζονεία. Η προκλητικότητα με την οποία εμπαίζουν τους Ελληνες πολίτες στον δημόσιο λόγο και στις παρεμβάσεις τους είναι απερίγραπτα αδιανόητη. Εξακολουθούν να πιστεύουν με πρωτεργάτη τον κύριο Μητσοτάκη ότι είναι αμετακίνητοι και μάλιστα πολλοί από τους μαθητευόμενους μάγους του Μαξίμου θεωρούν ότι θα μείνουν τουλάχιστον για οκτώ χρόνια στην εξουσία».

Η ιστορία, καταλήγει το άρθρο, «έχει δείξει, κύριοι του Μαξίμου, ότι τα “καλάμια” ο λαός τα απεχθάνεται και τα τσακίζει. Κανείς δεν μακροημέρευσε στην εξουσία με προκλήσεις, τσαμπουκάδες, με αποφασίζουμε και διατάζουμε και αλαζονικές συμπεριφορές. Τουναντίον, η “σφαλιάρα” των Ελλήνων ήταν τέτοια που ο δέκτης της δεν συνήλθε ποτέ. Ας χαλαρώσουν, λοιπόν, στο Μαξίμου και ας καταλάβουν ότι σαν πολύ νωρίς δεν ανέβηκαν στο καλάμι; Ξεκαβαλήστε…!»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα