Ελληνική Λύση για την απαγόρευση κυνηγιού: Όλα λάθος!

Αντίθετος στην απαγόρευση του κυνηγιού δηλώνει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Σε ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Όλα τα κάνουν λάθος! Επιτρέπουν σκοποβολή, ορειβασία, αλλά απαγορεύουν το κυνήγι! Επιτρέπουν το θαλάσσιο σκι, την κωπηλασία, την κολύμβηση, αλλά απαγορεύουν το ψάρεμα! Κάτι δεν πάει καλά με την κυβερνητική πολιτική ή όλα τα κάνουν λάθος… επίτηδες;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Ελληνική Λύση εκφράζει παράλληλα τη δυσφορία της για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής: «Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση κλειδώνει την Ελλάδα, στριμώχνει απολύτως αδικαιολόγητα τρεις συμβάσεις, ένα νομοσχέδιο και μία Ολομέλεια στη Βουλή. Ολα την ίδια ημέρα, την ερχόμενη Τρίτη. Ακόμα και ο πιο καλοπροαίρετος κάνει δεύτερες σκέψεις, ότι μέσω αυτού του καταιγισμού πάλι θέλουν να φωτογραφίσουν, πάλι θέλουν να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα, και όχι τον ελληνικό λαό» αναφέρει το κόμμα του κ. Βελόπουλου.

Ταυτόχρονα η Ελληνική Λύση καλεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης «άμεσα να φροντίσει για τις μεταχρονολογημένες επιταγές των επιχειρηματιών που «κλείδωσαν» τις επιχειρήσεις τους. Η κυβέρνηση, επιπλέον, πρέπει να λάβει μέριμνα για τις προμήθειες των εμπόρων που πίστεψαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρξει «κλείδωμα» της οικονομίας. Τέλος, η κυβέρνηση δεν έχει λάβει καμία μέριμνα για τα επιδόματα θέρμανσης και ρεύματος των ανέργων και όσων τέθηκαν σε αναστολή εργασίας. Οι ενέργειες αυτές πρέπει να γίνουν άμεσα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα