Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ καταγγέλλουν ότι δεν έχουν κάνει ακόμη τεστ για κορονοϊό

Αίσθηση, αλλά και ανησυχία, προκάλεσε η καταγγελία του γενικού γραμματέα Ειδικών Φρουρών Στράτου Μαυροειδάκου ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη rapid tests στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους διενεργώντας εντατικούς ελέγχους για την τήρηση της καραντίνας. Δεν δίστασε, μάλιστα, να χαρακτηρίσει «υγειονομικές βόμβες» τους συναδέλφους του! Με αφορμή την παρουσία χιλιάδων αστυνομικών στη χθεσινή επέτειο του Πολυτεχνείου, ο κ. Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, λέγοντας ότι ένα από αυτά είναι και το ότι δεν τους έχει γίνει μέχρι στιγμής κανένα τεστ.

«Τον Μάρτιο μας είπαν ότι είναι ακριβά τα μοριακά τεστ. Γιατί δεν μας κάνουν rapid τεστ;» αναρωτήθηκε αρχικά ο γ.γ. Ειδικών Φρουρών μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, ειδικά οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Τροχαία ή στη ΔΙΑΣ και βρίσκονται καθημερινά στον δρόμο αποτελούν… υγειονομική βόμβα. Σύμφωνα με τον ίδιο, rapid τεστ γίνονται σε όσους πάνε στα πολυϊατρεία της Αστυνομίας για να εξεταστούν για άλλα νοσήματα.

Το αποτέλεσμα είναι πολλοί συνάδελφοί του να πληρώνουν από τις τσέπες τους για τα μοριακά τεστ ανίχνευσης της νόσου. Εξαπέλυσε, τέλος, δριμεία επίθεση σε όσους συμμετείχαν στις χθεσινές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

«Κάποιοι σήμερα θα κάνουν επανάσταση για 50-100 ψήφους» τόνισε με νόημα ο κ. Μαυροειδάκος, καταλήγοντας ότι χθες βρίσκονταν επί ποδός 6.000 αστυνομικοί, κάτι αρκετά επικίνδυνο για τους ίδιους, όπως είπε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα