Πανηγυρίζει ο Στέλιος Πέτσας για την πορεία του ΚΚΕ στην Αθήνα!

Με αφελείς δικαιολογίες η κυβέρνηση προσπάθησε να πείσει ότι όλα λειτούργησαν ρολόι… κατά τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Με αφελείς δικαιολογίες και αστήρικτα επιχειρήματα επιχειρεί η κυβέρνηση να πείσει ότι έκανε ό,τι έπρεπε κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «απόλυτα πετυχημένο» τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το Πολυτεχνείο. «Χαιρετίζουμε την ωριμότητα των πολιτών, που έστρεψαν την πλάτη σε όλους όσοι μιλούσαν τις προηγούμενες ημέρες για εκτροπή, για χούντα, για αντισυνταγματικότητα, για όλα αυτά που θα μπορούσαν να ωθήσουν στο Σύνταγμα ή στη Βασιλίσσης Σοφίας χιλιάδες κόσμου» ανέφερε και συνέχισε: «Χθες έγιναν δύο πράγματα. Το πρώτο ήταν μία διαμαρτυρία συμβολικού χαρακτήρα του ΚΚΕ το πρωί. Εκαναν έναν σχηματισμό με επικεφαλής τον κ. Κουτσούμπα, και μόλις τους ζήτησε ο επικεφαλής της Αστυνομίας να διαλυθούν, πράγματι, διαλύθηκαν. Δεν έγινε κάποια πορεία.

Το δεύτερο ήταν το απόγευμα, όταν είχαμε μια συγκέντρωση του ΚΚΕ, την οποία δεν κατάλαβε κανείς, και σήμερα, αν το ξανασκεφτούν, θα έχουν μετανιώσει για αυτό που έγινε. Οταν επιχειρήθηκε να γίνει πορεία, η Αστυνομία -παρουσία εισαγγελέα- τους ζήτησε να διαλυθούν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος ανέφερε ότι «η κυβέρνηση είχε θέσει στόχο να υπάρξει μια δημοκρατική διαχείριση των προσπαθειών για διαδήλωση, χωρίς όμως υγειονομικό κίνδυνο» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στάση της Αστυνομίας. «Ηταν μια μέρα χωρίς προβλήματα, το ταμείο ήταν ειρηνικό, καταλαβαίνω όμως την οργή κόσμου που ενώ οι ίδιοι περιορίζονται τα κόμματα αντιδρούν ανεύθυνα» σημείωσε. Πρωταρχικός σκοπός της κυβέρνησης, λένε στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν «να μη δημιουργηθεί υγειονομική βόμβα στην Αθήνα». «Και αυτό επετεύχθη» υπογραμμίζουν όσον αφορά τις ιδιόμορφες συνθήκες υπό τις οποίες η επέτειος του Πολυτεχνείου εορτάστηκε. Σύμφωνα με το κυβερνητικό επιτελείο, οι πολίτες «παρά τη μεγάλη φασαρία που ξεσήκωσαν τις προηγούμενες ημέρες τα συγκεκριμένα κόμματα, υπάκουσαν στη φωνή της λογικής και τα απομόνωσαν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα