Κουτσούμπας: Επίταξη ιδιωτικών λεωφορείων και μόνιμο προσωπικό στα μέσα μεταφοράς!

Την επίταξη των ιδιωτικών λεωφορείων και μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ζητεί, ανάμεσα στα άλλα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, τοποθετούμενος για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σε δήλωσή του για την ημέρα δράσης των σωματείων για τις αστικές συγκοινωνίες, ο κ. Κουτσούμπας ζητεί «να σταματήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς να είναι υγειονομικές βόμβες. Επίταξη των ιδιωτικών λεωφορείων, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενίσχυση του στόλου των οχημάτων. Γιατί εκεί υπάρχει συνωστισμός και όχι στις εκδηλώσεις των εργαζομένων και της νεολαίας, τις οποίες στοχοποιεί η κυβέρνηση. Κι όπως αποδείχτηκε, η κυβέρνηση μπορεί να “γεννήσει” αύρες για την καταστολή του λαού, λεωφορεία όμως ακόμη δεν μπορεί να βρει» αναφέρει ο κ. Κουτσούμπας.

Η κυβέρνηση, καταγγέλλει το ΚΚΕ, σχεδόν εννέα μήνες μετά την εμφάνιση της πανδημίας στη χώρα «όχι μόνο δεν παίρνει κανένα μέτρο για την πραγματική αποσυμφόρηση των ΜΜΜ, αλλά ξεδιπλώνει ένα ακόμα ρεσιτάλ εμπαιγμού του λαού: Τη μια κάνει το μαύρο άσπρο λέγοντας ότι συνωστισμός υπάρχει μόνο στο 5% των δρομολογίων και την άλλη ότι… “δεν μπορούμε να γεννήσουμε λεωφορεία” και ότι ο απαράδεκτος συνωστισμός σε αυτά δεν είναι από τις βασικές αιτίες μετάδοσης του ιού».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα