Στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ το κορονογλέντι του Βερβεσού

Το πάρτι με λαϊκά και ζεϊμπέκικα του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Δημήτρη Βερβεσού στο γραφείο του, μέσα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, μπαίνει στο στόχαστρο και του πειθαρχικού συμβουλίου, μετά την παραγγελία της ποινικής προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελία.

Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του ΔΣΑ Χαρ. Αναλυτής έδωσε εντολή για τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης τόσο για τον Δημήτρη Βερβεσό όσο και για όλους τους υπόλοιπους δικηγόρους που φέρεται ότι μετείχαν στο πάρτι για τον εορτασμό των γενεθλίων του προέδρου σε περίοδο γενικού lockdown. Η πειθαρχική έρευνα ανατέθηκε στον εμπειρότατο δικηγόρο και πειθαρχικό σύμβουλο Αθανάσιο Βαρλάμη.

Επειδή ελέγχονται ο πρόεδρος του μεγαλύτερου δικηγορικού συλλόγου της χώρας και ακόμα ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, που φέρεται ότι έδωσε το «παρών» στο περιβόητο πάρτι, η πειθαρχική έρευνα θα διενεργηθεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο Πειραιά.

Ο Δημήτρης Βερβεσός την ημέρα των γενεθλίων του, εν τω μέσω καραντίνας, φαίνεται ότι φιλοξένησε περισσότερα από δέκα άτομα στο γραφείο του, ανοίγοντας σαμπάνιες και μετατρέποντάς το σε… σκυλάδικο. Οι… εορταστικές εκδηλώσεις αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία μάλιστα ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΔΣΑ επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι οι συνδαιτυμόνες του πήγαν να του ευχηθούν με δική τους πρωτοβουλία και υποστήριξε ότι το μόνο του λάθος είναι ότι δεν τους ζήτησε να φορούν μάσκες. Στη συνέχεια, βέβαια, όταν διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα, ο Δημήτρης Βερβεσός είπε ότι θα εκθέσει τις απόψεις του, όπως οφείλει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα