Κυριάκος Βελόπουλος: Σφοδρά πυρά με αφορμή τις αποκαλύψεις-βόμβα

Φουλ επίθεση στην κυβέρνηση, με άξονα τις αποκαλύψεις-βόμβα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για την παράλληλη καταγραφή κρουσμάτων στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατήγγειλε τον ΕΟΔΥ για τήρηση διπλών βιβλίων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διαφορετικά κρούσματα αναφέρονται στο ένα βιβλίο στην ΗΔΙΚΑ και διαφορετικά στο άλλο στον ΕΟΔΥ. Ορίστε, εδώ έχω τα έγγραφα και τα καταθέτω στα πρακτικά. Και το αποδεικνύει ότι είστε κομπιναδόροι».

Επέκρινε μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, όπως είπε, «δηλώνει μεταρρυθμιστής» και ταυτοχρόνως έχει διπλά βιβλία στον ΕΟΔΥ… Σφοδρή κριτική άσκησε ο Κυριάκος Βελόπουλος και αναφορικά με το σκάνδαλο με τα rapid tests, καταγγέλλοντας ότι ευνοήθηκε γνωστό golden boy της Siemens. «Μιλάμε για “φωτογραφικό” διαγωνισμό τεσσάρων ημερών για την παράδοση εκατομμυρίων τεστ. Το καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων. Ωμή εξαπάτηση και απάτη των Ελλήνων πολιτών! Ευνοήθηκε μεγαλοστέλεχος της Siemens, ο Στράτος Γρημανέλης. Ντροπή!», όπως σημείωσε.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, επιμένοντας ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι «αυταρχισμός» και «ρατσισμός». Επικαλούμενος μάλιστα και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία επιτρέπει τη διαγραφή μαθητών από τους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία σε περίπτωση που οι γονείς τους έχουν αρνηθεί να τα εμβολιάσουν, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν είναι εναντίον του εμβολίου, αλλά εναντίον της υποχρεωτικής επιβολής του.

Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Βελόπουλος επέκρινε με οξύτητα και τον Κωστή Χατζηδάκη αναφορικά με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τον πολεοδομικό – χωροταξικό σχεδιασμό, καταγγέλλοντας εκβιασμό των μικρών ιδιοκτητών, να εκδώσουν οικοδομική άδεια εντός διετίας, προσθέτοντας μάλιστα με νόημα πως «μου θυμίζει κάποιους που λειτουργούν σαν ύαινες και βιάζονται να πάρουν τα κτήματα των ανθρώπων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα