Ο Πλακιωτάκης παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού – Ανέβηκε ξανά ο πυρετός

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, χωρίς να είναι διασωληνωμένος.

Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν, τις τελευταίες ημέρες ο πυρετός επανήλθε και οι θεράποντες ιατροί τού χορηγούν αντιβίωση, με στόχο να επανέλθει ο οργανισμός του και να του δώσουν νέα θεραπευτική αγωγή. Το ότι σήκωσε πάλι πυρετό εμπόδισε και την προγραμματισμένη μεταφορά του σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα πάντως με τους θεράποντες ιατρούς του, εκτός από τον πυρετό συνεχίζει να έχει ακόμη αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια, όμως ως θετικό καταγράφεται η βελτίωση στην οξυγόνωση του υπουργού, που ήταν άλλος ένας παράγοντας ανησυχίας. Η κατάστασή του, πάντως, χαρακτηρίζεται σταθερή.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ναυτιλίας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, καθώς παρουσίασε πολύ υψηλό πυρετό. Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε θάλαμο αρνητικής πίεσης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα