Καραγκιοζιλίκια (αντί συγγνώμης) από τον Άδωνι!

Πουλάει τρέλα ο υπ. Ανάπτυξης, προσπαθώντας να πείσει ότι δεν έγιναν κατανοητά όσα κυνικά ομολόγησε για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζει τα καραγκιοζιλίκια ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, που θεωρεί ότι μπορεί να πείσει τους Ελληνες ότι δεν άκουσαν καλά αυτά που είπε, αντί να ζητήσει συγγνώμη.

Ερωτηθείς σχετικά με το μπάχαλο που προέκυψε με τις δηλώσεις του, οι οποίες έφεραν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση εν συνόλω και προκάλεσαν έκρηξη θυμού στους παροικούντες το Μέγαρο Μαξίμου που είδαν την επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι τα έκανε όλα σωστά να καταρρέει, ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε να πουλήσει τρέλα ακόμη μια φορά.

Αντί να παραδεχθεί ότι ήταν άστοχη δήλωση ή να υπερασπιστεί όσα ο ίδιος αποκάλυψε, προτίμησε να προσπαθήσει ξανά να βγάλει τρελούς όσους τον άκουσαν.

«Δεν μάζεψα καμία δήλωση» είπε και συμπλήρωσε λέγοντας ότι αναφέρθηκε σε «κάποιους λοιμωξιολόγους», ακολουθώντας την ίδια τακτική με την οποία προσπαθεί από προχθές να θολώσει τα νερά σχετικά με την ομολογία αποτυχίας των προληπτικών μέτρων.

«Σε κάθε απόφαση της επιτροπής, την επομένη γίνεται σχολιασμός από άλλους γιατρούς, είτε από αυτούς που μετέχουν στην επιτροπή είτε από αυτούς που δεν μετέχουν.

Η επιτροπή δεν κάνει εισηγήσεις, κάνει εισήγηση» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν υπήρχε εισήγηση να κλείσει η Θεσσαλονίκη», επικαλούμενος μάλιστα σχετικές δηλώσεις μόλις δύο λοιμωξιολόγων.

Κάρφωσε μάλιστα ακόμη μια φορά τους «ειδικούς» της επιτροπής, σε αντίθεση με όσα ζητούσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που ζητούσε από τα κυβερνητικά στελέχη να γίνουν «ασπίδα» τους, λέγοντας ότι στην επιτροπή έγινε συζήτηση και η πλειοψηφία εισηγήθηκε να προτείνει στην κυβέρνηση να μην κλείσει η Θεσσαλονίκη.

Επικαλούμενος… λάθος διατύπωση, είπε ότι την ώρα της δήλωσής του δεν είχε στο μυαλό του την… επιτροπή αλλά συγκεκριμένους γιατρούς -χωρίς να διευκρινίζει αν ήταν μέλη της επιτροπής ή όχι- που έλεγαν εκείνο το διάστημα στα κανάλια τα ανάποδα.

Υπενθύμισε, μάλιστα, με άκομψο θα έλεγε κανείς τρόπο, ότι την πολιτική ευθύνη για το θέμα της Θεσσαλονίκης την έχει ήδη αναλάβει ο πρωθυπουργός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα