Πυρ από τον Αλέξη Τσίπρα για «συγκάλυψη» Λιγνάδη!

Μετωπική με τη Μενδώνη και τον Μητσοτάκη για τις καταγγελίες

Στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταφέρθηκε το κλίμα όξυνσης και πόλωσης που καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάματος, τροφοδοτούμενο από τις ολοένα αυξανόμενες καταγγελίες παρενόχλησης και βίας.

Το «φιτίλι» άναψε ο Αλέξης Τσίπρας, επιρρίπτοντας βαριές ευθύνες στην υπουργό Πολιτισμού για την υπόθεση Λιγνάδη, ενώ εγκάλεσε προσωπικά και τον πρωθυπουργό για τη στάση του. «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει και να πάρει θέση, αλλά και να δώσει εξηγήσεις. Για ποιον λόγο η κυρία Μενδώνη, ενώ γνώριζε, επί δύο εβδομάδες παρείχε πλήρη κάλυψη;» έγραψε στα σόσιαλ μίντια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας, στον ίδιο σκληρό τόνο, πως, εάν ο λόγος δεν είναι οι εντολές του, τότε οφείλει να ζητήσει αμέσως την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού.

«Αν, όμως, ο λόγος είναι ότι ο ίδιος έσπευσε να δώσει λίγο από την κάλυψη της δικής του εξουσίας σε κάποιον που καταγγέλλεται για τόσο απεχθή εγκλήματα, να ξέρει ότι διέπραξε ασυγχώρητο ατόπημα» έγραψε χαρακτηριστικά, επιτιθέμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην ανάρτηση-καταγγελία του Αλέξη Τσίπρα απάντησε άμεσα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, περνώντας στην αντεπίθεση, καθώς μίλησε για ανάρτηση-ντροπή. «Όσο επιμένει να μιλά ο κ. Τσίπρας με αυτόν τον τρόπο τόσο εκτίθεται. Είναι πραγματικά χυδαίο και συνάμα υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων» ανέφερε. Σημείωσε δε πως ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στα θύματα κακοποίησης, τα ενθάρρυνε να μιλήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, θυμίζοντας μάλιστα την παλαιότερη υπόθεση με τον πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, καθώς τότε η Κουμουνδούρου είχε κατηγορηθεί για προσπάθεια συγκάλυψης. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως ανταπάντησε, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να σχολιάζει πως «χυδαίο είναι να παραμένει στη θέση της η κυρία Μενδώνη».

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε το ξέσπασμα του Πάνου Καμμένου κατά του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. «Ήρθε η ώρα να πληρώσει και αυτός. Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο» έγραψε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter, αφήνοντας άπαντες με την απορία…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα