Στα… νύχια της «Μήδειας» και η Αττική! Προβλήματα στους δρόμους, στις συγκοινωνίες αλλά και με τους εμβολιασμούς

Στα λευκά «έντυσε» η Μήδεια την Αττική, όπου οι ισχυρές χιονοπτώσεις και οι θυελλώδεις άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλαπλά προβλήματα στους δρόμους.

Τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα κυρίως στα βόρεια προάστια του νομού, γεγονός που έθεσε εκτός λειτουργίας αρκετές λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ, με το επιβατικό κοινό να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί. Η κακοκαιρία έφερε προβλήματα και στα δρομολόγια του ηλεκτρικού, με τον σταθμό στο Μαρούσι να είναι κλειστός, αφού δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο και τα τρένα κινούνταν από Ειρήνη προς Πειραιά.

Η ταλαιπωρία των πολιτών ήταν μεγάλη και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του ΚΑΤ, με τους οδηγούς να στέκονται ακινητοποιημένοι λόγω του παγετού. Όσοι είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου για να τις τοποθετήσουν στα οχήματά τους, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να γυρίσουν πίσω και να μη συνεχίσουν την πορεία τους.

Μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Διόνυσο, με πολλά αυτοκίνητα να έχουν θαφτεί κάτω από το χιόνι. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι ισχυροί άνεμοι έκοψαν δέντρα, πολλά από τα οποία καταπλάκωσαν σταθμευμένα οχήματα.

Η ένταση της κακοκαιρίας ήταν τέτοια, που κλειστή παρέμεινε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων «Ermitaz Hall», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, στη λεωφόρο Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «Το χρυσό βαρέλι», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια και στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής.

Η «Μήδεια» πήγε πίσω και πολλούς εμβολιασμούς, καθώς αρκετοί πολίτες που είχαν προγραμματισμένα ραντεβού δεν μπόρεσαν να φτάσουν στα εμβολιαστικά κέντρα, ενώ ανάλογα προβλήματα αντιμετώπισαν και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ενδεικτική είναι η μικρή προσέλευση στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ολυμπιακό Χωριό, που άνοιξε χθες τις πύλες του προκειμένου να εμβολιαστούν πολίτες ηλικίας 60 – 64 ετών με το εμβόλιο της AstraZeneca.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα