Ελληνική Λύση: Φάνηκε τι κάνουν οι ΜΚΟ

Δριμεία κριτική τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη, άσκησε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «η αποκάλυψη ότι ΜΚΟ που υποτίθεται πως “προστάτευαν ανήλικα προσφυγοπούλα” έστελναν ανήλικα θύματα στον Λιγνάδη επιβεβαιώνει την Ελληνική Λύση για τον ύποπτο ρόλο τους, τον οποίο συγκάλυψαν τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η άρνηση των παλαιών κομμάτων να υλοποιήσουν την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για την άμεση αναστολή λειτουργίας και τον ενδελεχή έλεγχο των ΜΚΟ», αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αποκαλύπτει το μέγεθος της υποκρισίας και της ανηθικότητας.

Η Ελληνική Λύση θα απαιτήσει απαντήσεις όχι μόνο κοινοβουλευτικά αλλά και με προσφυγή στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εμείς θα σπάσουμε το απόστημα των σκανδάλων και της διαστροφής». Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, με φόντο τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις στη σκοτεινή υπόθεση, σημειώνει ότι «η κυβέρνηση δεν εξαπατήθηκε, αλλά εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Το εύρος του σκανδάλου Λιγνάδη και οι αλληλοκατηγορίες Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ για Λιγνάδη και Βενεζουέλα δείχνει ότι τα υποτιθέμενα “μεγάλα κόμματα” δεν διαθέτουν “ηθικό πλεονέκτημα”, αλλά αποτελούν ανήθικο και διεστραμμένο μειονέκτημα για την πατρίδα. Θεωρούμε την παραίτηση της κυρίας Μενδώνη αυτονόητη» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ελληνική Λύση.

Η θέση του κόμματος του κ. Βελόπουλου για τους παιδεραστές, όπως επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία, «είναι ξεκάθαρη και διαχρονική. Χημικός ευνουχισμός μετά από αμετάκλητη καταδίκη» είναι το μήνυμα που εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα