Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Εγώ θα είχα παραιτηθεί»

Το αυτονόητο είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δηλώνοντας ότι, εάν ο ίδιος ήταν υπουργός Πολιτισμού και είχε ξεσπάσει αντίστοιχο σκάνδαλο με αυτό του Δημήτρη Λιγνάδη κατά τη θητεία του, θα είχε θέσει σε διαθεσιμότητα τον ίδιο και την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου του κόμματος.

«Το ότι παραιτείσαι δεν σημαίνει ότι φταις» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Α’ Αθηνών, εξηγώντας ότι δεν θεωρεί πως φταίει η κ. Μενδώνη για το σκάνδαλο. Όμως, συνέχισε υπενθυμίζοντας ότι «μερικές φορές καλείσαι να παραιτηθείς από ευθιξία, από κομματικό πατριωτισμό ή για να προστατέψεις τον αρχηγό», εκφράζοντας τις απόψεις μεγάλου μέρους των ανθρώπων που σκέφτονται με κριτήρια τα οποία προφανώς διαφέρουν από αυτά της σημερινής υπουργού, που κατηγορείται από την αντιπολίτευση για απόπειρα συγκάλυψης του θέματος Λιγνάδη. Η φωνή του βουλευτή έρχεται να πλαισιώσει και άλλες εντός της κυβερνώσας παράταξης, που εδώ και ημέρες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να «φορτωθούν» τις επιλογές ανθρώπων οι οποίοι δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το πώς οι πράξεις τους αντανακλούν και στους ίδιους…

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα