Δεν ξεχνώ! Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ξυλοκοπούσε διαδηλωτές

Η Κουμουνδούρου ποντάρει στη διάχυτη δυσφορία της κοινωνίας, νομίζοντας ότι ο λαός έχει λησμονήσει τα πεπραγμένα της

Aυτό που αναδείχθηκε στο ταραγμένο κλίμα των ημερών είναι η βαθιά υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πρόδηλο ότι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αθηναϊκές συνοικίες προκάλεσαν τους φιλήσυχους συντηρητικούς πολίτες, οι οποίοι έχουν συνηθίσει την Ελληνική Αστυνομία σε ρόλο φρουρού της νομιμότητας και όχι φόβητρου σε απλές καθημερινές δραστηριότητες. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα κρεσέντο θράσους, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη διάχυτη δυσφορία της κοινωνίας, υπολογίζοντας ότι οι πολίτες έχουν βραχεία μνήμη και ότι νομιμοποιείται να διεκδικεί στην πολιτική σκηνή ρόλο κήνσορα.

Φαίνεται ότι στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι ο λαός ξέχασε τα «πονόψυχα» αριστερά κλομπ, τα οποία η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επεφύλαξε προς όσους διεκδικούσαν στους δρόμους το δίκιο τους απέναντι στις μνημονιακές επιλογές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Θεσσαλονίκη: Χημικά σε οικογένειες

Στην πραγματικότητα, κανένας δεν ξέχασε τον σκαιό τρόπο με τον οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση περιέβαλε με αριστερή… ευαισθησία όσους διαμαρτυρήθηκαν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τους κατοίκους στις Σκουριές Χαλκιδικής, αλλά και φοιτητές, εργαζομένους και δημοσίους υπαλλήλους στις κατά καιρούς διεκδικήσεις τους. Και, φυσικά, κανένας δεν ξεχνά το «αριστερό» ξύλο που έπεσε στην πλάτη των συνταξιούχων, όταν οι σεβάσμιοι απόμαχοι του εργασιακού βίου τόλμησαν να υπενθυμίσουν στον τότε ένοικο του Μαξίμου ότι με τα ψίχουλα που τους έδινε δεν μπορούσαν να ζήσουν.

Η ενόχληση του Α. Τσίπρα και η ζημιά που υπέστη το τρυφερό προφίλ του ήταν τέτοιες, ώστε οι σύμβουλοί του τού εισηγήθηκαν να κλείσει η οδός Ηρώδου Αττικού που περνά μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου ο «Λουδοβίκος της Αριστεράς» να μην έρχεται σε στενή επαφή με τη δυσαρέσκεια των υπηκόων… Ηταν η πρώτη φορά που μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Αθήνας έκλεισε με αστυνομικά οδοφράγματα, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή και αφόρητη ενόχληση στους πολίτες, που διαπίστωσαν τις απωθητικές συνήθειες μιας επηρμένης εξουσίας.

Επί ημερών Τσίπρα έπεσε ανελέητο ξύλο στους αθηναϊκούς δρόμους, αλλά, σύμφωνα με τη ρητορεία των επαγγελματιών του κόμματος, ήταν λελογισμένο. Οι άνθρωποι του τότε καθεστώτος υποστήριζαν ότι έβαλαν δικλίδες ασφαλείας στην Αστυνομία, την ώρα που η κρατική καταστολή στους δρόμους οργίαζε…

Αθήνα: Ξύλο σε συνταξιούχους

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα