Οι νέοι διοικητές σε ΑΣΔΕΝ, Ευελπίδων και 401

Νέοι διοικητές τοποθετήθηκαν στην ΑΣΔΕΝ, στη Σχολή Ευελπίδων και στο 401 ΓΣΝΑ, μετά τις κρίσεις που διενεργήθηκαν στις αρχές του μήνα. Οι νέοι διοικητές ανέλαβαν τα καθήκοντά τους μετά τις τελετές παράδοσης – παραλαβής διοίκησης, που έλαβαν χώρα στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ).

Στο Στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΤΑ Β΄, παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγου (Α/ΓΕΣ) Χαράλαμπου Λαλούση, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της ΑΣΔΕΝ από τον αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα στον αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη. Η ΑΣΔΕΝ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σχηματισμούς του Ελληνικού Στρατού, καθώς η περιοχή ευθύνης της περιλαμβάνει τις νήσους, μικρονήσους και βραχονησίδες του Αιγαίου Πελάγους.

Στη Βάρη, έδρα της ΣΣΕ, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Α/ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής, από τον αντιστράτηγο Θεμιστοκλή Γρυμπίρη στον υποστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη.

Στο 401 ΓΣΝΑ η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης από τον αντιστράτηγο ε.α. Κωνσταντίνο Καρλιαύτη στον υποστράτηγο Δημήτριο Κάσιμο πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και του Α/ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός επισκέφτηκε τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα πρόσφατα επεισόδια και ενημερώθηκε για τη θετική εξέλιξη της υγείας τους. Επίσης, συνεχάρη το προσωπικό του νοσοκομείου για τη διαρκή συμβολή και τις εξαιρετικού επιπέδου παροχές στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα