Στιγμιότυπα που ξεχώρισαν κατά τη χθεσινή, μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση

Αρκετές ήταν οι στιγμές που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της μεγαλειώδους παρέλασης με την οποία η χώρα τίμησε χθες τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης. Μεταξύ αυτών, ήταν:

• Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας βγήκαν στα μπαλκόνια και στις ταράτσες, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ιστορική παρέλαση.

• Στον λόφο του Λυκαβηττού οι άνδρες του Πυροβολικού σε στάση προσοχής έριξαν 21 βολές, τιμώντας τη μεγάλη ημέρα για τον Ελληνισμό και τηρώντας τη διαδικασία.

• Η οικογένεια της προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη μεγαλοπρεπή παρέλαση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία». Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και οι γιοι του Παναγιώτης και Δημήτρης βρέθηκαν στο μπαλκόνι και είδαν την παρέλαση από απόσταση, μικρή ωστόσο.

• Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, κρύωσε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κουβέρτα που είχε δίπλα της, σκεπάζοντας τα πόδια της.

• Η εντυπωσιακή αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας Σοφία Κορμά κατά τη διάρκεια περιγραφής της παρέλασης υπέπεσε σε ένα σφάλμα την ώρα που περνούσε ο σχηματισμός των τεσσάρων F-16 της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, όταν μίλησε για «αμερικανικό σχηματισμό με Rafale», που είναι γαλλικά αεροσκάφη.

• Στις ταράτσες βρίσκονταν ακροβολισμένοι και ελεύθεροι σκοπευτές της ΕΚΑΜ, «σκανάροντας» ό,τι κινείται.

• Τα βλέμματα τράβηξε και ο υπασπιστής του πρίγκιπα Καρόλου με το κιλτ που φορούσε και τις λευκές μπότες.

• Τα άλογα έκλεψαν την παράσταση στη φετινή παρέλαση, αλλά άφησαν και… ίχνη πίσω τους, τα οποία μάζεψαν υπάλληλοι του δήμου!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα