Υπουργός… του MEGA ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Έσπευσε να ανακοινώσει τα μέτρα στήριξης στην εστίαση πριν από τον Μητσοτάκη

Δικαίως κερδίζει τον τίτλο «Υπουργός του Mega» ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού κατάφερε χθες, αμέσως μόλις τελείωσε η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, να βγει στον Νίκο Ευαγγελάτο για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα, προκειμένου να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να υποσκελίσει όλους τους άλλους συμμετέχοντες.

Προφανώς, εφαρμόζοντας επικοινωνιακές τακτικές που θα νόμιζε κανείς ότι πλέον είναι χρήσιμες μόνο σε τριτοκοσμικές μπανανίες, ο υπουργός Ανάπτυξης (και του Mega) αποφάσισε να προσπαθήσει να ταυτίσει με το πρόσωπό του τις πρωτοβουλίες που ανελήφθησαν για τον τομέα της εστίασης.

Ενώ όμως, ως σύγχρονος Μαυρογιαλούρος, επιχειρεί να «αρπάξει»» τη δόξα για ο,τιδήποτε θετικό, με εξίσου πολιτικάντικο τρόπο επιχειρεί να αποσυνδεθεί από οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη, φτάνοντας στο σημείο να κατηγορήσει την επιτροπή των λοιμωξιολόγων για συντεχνιακές σκοπιμότητες πίσω από τις αποφάσεις της. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τα κέντρα αισθητικής τηρούν τους κανόνες υγιεινής που τηρούνται από τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών, και θα έπρεπε να έχουν ανοίξει και την προηγούμενη φορά που άνοιξαν τα άλλα καταστήματα. Θα έπρεπε να ανοίξουν και αυτή τη φορά, ωστόσο η Επιτροπή είχε αντίθετη άποψη.

Εγώ διαφωνώ προσωπικά με την εν λόγω απόφαση και διότι πολλοί γιατροί, με το πρόσχημα των επεμβάσεων, “κλέβουν” πελάτες από τα κέντρα αισθητικής, που αντιμετωπίζουν τώρα αθέμιτο ανταγωνισμό. Υπάρχει πληθώρα καταγγελιών από τα κέντρα αισθητικής και προσωπικά θεωρώ ότι δικαίως διαμαρτύρονται. Ας πει η επιτροπή ότι απαγορεύονται τέτοιες πράξεις και από τα ιατρεία και από τους δερματολόγους, να πει ότι δεν μπορεί να επιτρέπεται το laser στα ιατρεία και όχι στα κέντρα αισθητικής, όπου γίνεται και παρουσία ιατρού. Θα προτιμούσα να απαγορευτούν παντού».

Πρόκειται για την ίδια επιτροπή την οποία ο πρωθυπουργός καλούσε πριν από λίγο καιρό να προστατεύσουν τόσο οι κυβερνώντες όσο και οι αντιπολιτευόμενοι.

Φαίνεται όμως ότι στον κόσμο του κ. Γεωργιάδη τα πάντα είναι επιτρεπτά και μπορεί να διατυπώνει τέτοιου είδους κατηγορίες εναντίον της επιτροπής των ειδικών σε αυτή τη συγκυρία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα