Καστελόριζο: Θα γιορτάσει με τα λάβαρα της «δημοκρατίας»

Η εφημερίδα μας ανταποκρίθηκε στην παράκληση του αντιπεριφερειάρχη

Με τα επαναστατικά λάβαρα που πρόσφερε η εφημερίδα «δημοκρατία» να κυματίζουν περήφανα σε όλο το μήκος του Καστελόριζου, θυμίζοντας σε κάθε επίδοξο εισβολέα τη σημασία της ελληνικής ψυχής, θα γιορτάσει το ακριτικό νησί τον πολιούχο του στις 21 Μαΐου.

Το σχετικό αίτημα του αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστου Διακογεωργίου προς την εφημερίδα μας έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη δεκτό από τον εκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη, ως ελάχιστος φόρος τιμής απέναντι σε εκείνους που φυλάττουν Θερμοπύλες.

«Είναι μια πρόθεση εμψύχωσης για τον πατριωτισμό σε όλους τους κατοίκους του νησιού. Συμβάλλετε με τον τρόπο αυτό και την ευαισθησία που έχετε για το ακριτικό νησί μας» ανέφερε στην επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης.

Σε απάντησή του ο εκδότης της «δημοκρατίας» εξέφρασε τη βαθιά συγκίνησή του και διαβεβαίωσε τον κ. Διακογεωργίου πως η στήριξη της εφημερίδας προς τους ακρίτες του Καστελόριζου είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

«Η εφημερίδα “δημοκρατία” θα σταθεί αρωγός στον σημαιοστολισμό των σπιτιών του Καστελορίζου. Είναι η ελάχιστη προσφορά στο νησί-φύλακα της πατρίδας μας που εδώ και χιλιετίες αποτελεί σημαντική εστία του Ελληνισμού και στέκει αγέρωχο απέναντι σε κάθε πρόκληση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Φιλιππάκης και συνεχίζει: «Εύχομαι να είστε πνευματικά ακόρεστοι και να συνεχίσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό τις δραστηριότητές σας για την ανεξάντλητη κληρονομιά της πατρίδας μας. Να θεωρείτε ότι θα έχετε πάντα τη στήριξή μας, σε οτιδήποτε χρειασθείτε».

Οι σημαίες έχουν παραληφθεί από τον αντιπεριφερειάρχη και άμεσα θα παραδοθούν στο νησί προκειμένου να εορταστεί η ιερά μνήμη των πολιούχων του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα