Δωράκι 20.000 δόσεις εμβολίων από τον Μητσοτάκη στον… φίλο Ζάεφ

Όχι μόνο κατάφεραν να αποκομίσουν για λογαριασμό τους όλα τα οφέλη που απορρέουν από την υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όχι μόνο επιμένουν να βγάζουν τη… γλώσσα στην Ελλάδα, μην τηρώντας προκλητικά πολλούς από τους όρους και τις προϋποθέσεις της, τώρα θα λάβουν και υγειονομική βοήθεια από την Αθήνα – με την υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης!

Ο λόγος, βέβαια, για τους Σκοπιανούς, των οποίων ο υπουργός Υγείας Βένκο Φίλιπτσε δήλωνε πριν από λίγες ημέρες πως η χώρα του αναμένεται να προμηθευτεί το επόμενο χρονικό διάστημα 70.000 δόσεις εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού. Εξ αυτών οι 50.000 δόσεις θα προέρχονται από τη Βουλγαρία, ενώ άλλες 20.000 δόσεις από την Ελλάδα.

Δίνοντας, μάλιστα, περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις παραδόσεις αυτές, ο Φίλιπτσε υπογράμμισε πως κατά πάσα πιθανότητα τα εμβόλια αυτά θα είναι της AstraZeneca, Ενα εμβόλιο το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως στη Βόρεια Μακεδονία χορηγείται μόνο σε άτομα άνω των 60 ετών.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μόνο το 4% του πληθυσμού των βόρειων γειτόνων μας έχει λάβει και τις δύο δόσεις εμβολίου. Σύμφωνα δε με τη σχετική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας, μέχρι τώρα 315.781 πολίτες της έλαβαν την πρώτη δόση εμβολίου, ενώ 81.273 πολίτες τη δεύτερη. Όσο για τον λόγο στον οποίο οφείλεται η καθυστέρηση που παρατηρείται στην εκστρατεία εμβολιασμού;

«Οι καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στην εκκίνηση της διαδικασίας» σημειώνουν δημοσιογράφοι, οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με τη μάχη κατά της πανδημίας και σημειώνουν πως «ρόλο διαδραμάτισε επίσης και η έλλειψη εμβολίων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα