Παπαγγελόπουλος: Έχω αποδείξεις για τους πολιτικούς που δωροδοκήθηκαν

Νωρίτερα σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε δηλώσει ότι έχει στα χέρια του αποδείξεις για τους πολιτικούς που δωροδοκήθηκαν:

«Τις αποδείξεις τις έχω από τότε που έκαναν το ολέθριο λάθος να κάνουν Προκαταρκτική Επιτροπή σε βάρος μου. Πήρα αντίγραφα της δικογραφίας από την επιτροπή… ξεπλύματος, ξέρετε, αυτή την προκαταρκτική, την “μπουγάδα”. Υπάρχουν, λοιπόν, μέσα έγγραφα, τα οποία αλλιώς δεν θα μπορούσα να τα έχω, που αναφέρονται σε ονόματα πολιτικών, σε ποσά (…). Μιλάω για τα απόρρητα έγγραφα του FBI που υπάρχουν στη δικογραφία και τα οποία, μόλις πάω στον φυσικό μου δικαστή που εμπιστεύομαι, θα τα κάνω φέιγ βολάν. Και θα δούμε τότε ποιοι είναι οι θρασύδειλοι, οι εκδικητικοί, οι άθλιοι σκευωροί…» Αναφορικά με την ποινική δίωξη του κ. Αγγελή, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως «δεν είναι παράβαση καθήκοντος αυτό που έκανε κ. Αγγελής», αλλά είναι κατάχρηση εξουσίας. «Είναι κακούργημα. Παρεμπόδισε τη δίωξη ενόχου» συμπλήρωσε. Τέλος, σε σχέση με τη «λίστα Λαγκάρντ», που επίσης έγινε προσπάθεια να «ξεπλυθεί» μέσα από τη διαδικασία της Προανακριτικής Επιτροπής, ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε πως η λίστα ήρθε στα χέρια των ελληνικών Αρχών από την τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ, επομένως είναι αδύνατον να αποτελεί προϊόν πολιτικής σκευωρίας.

Λίγο αργότερα οι συνήγοροι του κ. Παπαγγελόπουλου Δημήτρης Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα σχολίασαν πως «άρχισε να ξηλώνεται το κουβάρι της σκευωρίας που έστησαν η Ν.Δ. και το Κίνημα Αλλαγής με τους συνεργούς τους εναντίον του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και δημοσιογράφων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα