Έγκυρες πηγές: Ο Ι. Αγγελής κινδυνεύει με αργία και είναι σε πανικό

Έγκυροι νομικοί κύκλοι, αυτούς που δεν τους ξεγελάς ποτέ μου επισήμαναν το εξής: Καθόλου τυχαία δεν είναι η πρωτοβουλία του αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίου Αγγελή να ζητήσει ακρόαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, προκειμένου να γλιτώσει την πειθαρχική δίωξη! Ως γνωστόν, πόρισμα του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Μιχάλη Πικραμένου περιγράφει σειρά παραπτωμάτων του εισαγγελέως, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και στη θέση του σε αργία.

Πανικόβλητος ο εισαγγελεύς, οδυρόμενος ότι έχει γίνει η ζωή του «κόλαση» και ότι του ασκείται «πολιτική – κομματική δίωξη» (επί… Ν.Δ.;), ζητεί ακρόαση για να αιτηθεί την ακύρωση της πειθαρχικής διώξεως

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πραγματικός λόγος που το πράττει είναι για να θορυβήσει ποικίλες δυνάμεις, ότι με την επίσκεψή του στον υπουργό -υπό προϋποθέσεις- ίσως καταστεί λαλίστατος. Και έτσι θα γίνει κόλαση και η ζωή άλλων. Αυτό εκτιμάται ότι επιδιώκει. Στα όνειρά του, όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, πολλά και ενδιαφέροντα βλέπει ο κύριος εισαγγελεύς.

Λεπτομέρεια που πέρασε απαρατήρητη: Ο κύριος Αγγελής δεν έβγαλε άχνα στη μακρά δήλωσή του για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για παράβαση καθήκοντος. Του είναι δύσκολο να επιτεθεί σε εισαγγελέα συνάδελφό του. Κατά αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, που είναι διοικητικό δικαστήριο, όμως, του είναι ευκολότερο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα