Σήμερα στα Σκόπια ο αμετανόητος Τσίπρας – Αγνόησε ήδη τις προκλήσεις

Με το διάτρητο κύρος που του προσδίδει ο ατιμωτικός τίτλος του υπηρέτη υπερατλαντικών συμφερόντων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει σήμερα στα Σκόπια, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του πρώτου Φόρουμ Διαλόγου των Πρεσπών.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διεξάγεται με αφανή χορηγό το ΝΑΤΟ και υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, οι οποίες έσυραν ταπεινωτικά και χωρίς ούτε ένα εθνικό αντάλλαγμα τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του στην υπογραφή αυτής της επαίσχυντης, άκρως προβληματικής από τη γένεσή της και εθνικά επιζήμιας συμφωνίας.

Με βάση το πρόγραμμα που κοινοποίησε η Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει την κεντρική ομιλία του σήμερα, στις 18.30. Κατά την παραμονή του στα Σκόπια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων και πολιτικό συνεταιράκι του Ζόραν Ζάεφ, που έχει ήδη μετατρέψει τη Συμφωνία σε κουρελόχαρτο, την πρωθυπουργό της Σερβίας Αννα Μπρνάμπιτς και, βεβαίως, τον γνωστό και μη εξαιρετέο «επιστάτη», βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιο για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, Φίλιπ Ρίκερ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα