Κέντρο Υγείας Κερατσινίου: Ο Μητσοτάκης έκοψε κορδέλες σε έργο που είχε παραδοθεί στο παρελθόν

Το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου εγκαινίασε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως διεκήρυξε, πρόκειται για «ένα πρότυπο πολυδύναμο Κέντρο Υγείας εδώ, στο Κερατσίνι, που θα καλύψει τις ανάγκες δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας από το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα έως το Πέραμα».

Στις διαμαρτυρίες των πολιτών ότι πρόκειται για ένα υποστελεχωμένο κέντρο, που διαθέτει μόλις 18 νοσηλευτές (ο υπουργός Υγείας υποσχέθηκε ότι τον… Σεπτέμβριο θα συμπληρωθούν οι ανάγκες), ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε πως το κέντρο είναι άρτια εξοπλισμένο τεχνολογικά, αλλά και πλήρως στελεχωμένο, και με τη συνεχή λειτουργία του θα αποφορτίσει τα νοσοκομεία.

«Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι, παρά τις μεγάλες κρίσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε τους τελευταίους 18 μήνες, η κυβέρνηση ουδέποτε υποχώρησε από τη δέσμευσή της να είναι κοντά στους πολίτες, ειδικά στους πιο αδύναμους» είπε. Με την ευκαιρία, επανέλαβε ακόμα μία φορά την έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, λέγοντας πως το 99% των νοσηλευομένων και των νεκρών λόγω Covid-19 ήταν ανεμβολίαστοι, και εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αύξηση στα ραντεβού την τελευταία εβδομάδα. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια» τόνισε.

Σκληρή κριτική δέχθηκε από την τέως περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, η οποία σχολίασε πως «το συγκεκριμένο έργο παραδόθηκε σχεδόν έτοιμο, όταν πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες από την προηγούμενη περιφερειακή Αρχή της Δύναμης Ζωής και παραδόθηκε σε χρόνο-ρεκόρ για να κόβει κορδέλες ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, “κλέβοντας” υγειονομικό προσωπικό από αλλού».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα