Αμετανόητος ο Τσίπρας για τις Πρέσπες!

Αθεράπευτος και «αδιάβαστος» ο Αλέξης Τσίπρας, για άλλη μία φορά συνέδεσε το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, που «πούλησε» στους Σκοπιανούς με την κατάπτυστη Συνθήκη των Πρεσπών, με την ακροδεξιά και τους… νεοναζί, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη!

Δεν είδε και δεν κατάλαβε ή δεν τον ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις εκατομμυρίων Μακεδόνων, που ξεχύθηκαν στους δρόμους και στις Πρέσπες για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην εγκληματική συμφωνία που υπέγραφαν ο πρώην πρωθυπουργός και ο Κοτζιάς, και έφτασε στο σημείο να πει χθες στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Θεσσαλονίκη:

«Δύο χρόνια πριν, ο κ. Μητσοτάκης, χέρι χέρι με το σκοταδιστικό κατεστημένο της πόλης, την ακροδεξιά και τους νεοναζί, ντυνόταν μακεδονομάχος για να πολεμήσει μια συμφωνία που έδινε δίκαιη και βιώσιμη λύση σε ένα πρόβλημα που δημιούργησε η δική του παράταξη.
Σήμερα, από τη μια δηλώνει ότι τιμά τη συμφωνία, από την άλλη όμως, σε μια επίδειξη πολιτικής δειλίας και φαρισαϊσμού, παραπέμπει στις καλένδες τα μνημόνια συνεργασίας με τη “Βόρεια Μακεδονία” και εξαφανίζει το όνομά της από επίσημες ανακοινώσεις για τις συναντήσεις του με τον Ζόραν Ζάεφ. Η μικροπολιτική μιζέρια πάνω από το εθνικό συμφέρον»!

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε λοιπόν ότι αυτός υπέγραψε την καλύτερη συμφωνία με τα Σκόπια και ο Μητσοτάκης την ακολουθεί, ενώ χαρακτήρισε τον σημερινό πρωθυπουργό «τον μεγαλύτερο μπαταχτσή» για τα χρέη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Μίλησε και για τους νεκρούς από κορονοϊό: «Τα ανύπαρκτα υγειονομικά πρωτόκολλα για την είσοδο από τα βόρεια σύνορα, η εγκληματική επιλογή να μην ακούσει ούτε τον ίδιο τον περιφερειάρχη του, τον περασμένο Οκτώβρη, έφεραν μια ανείπωτη τραγωδία στην πόλη. Κι όμως. Κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη. Ολοι είναι στις θέσεις τους».

Θύμισε και πάλι: «Ο τόπος σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή χρειάζεται μια ηγεσία που να μπορεί να πείθει και να ενώνει τον λαό. Και ο κ. Μητσοτάκης με τις παλινωδίες και τα μπρος πίσω, με την ανεμελιά της Πάρνηθας και της Ικαρίας, την ώρα που οι πολίτες τηρούσαν πολύ σκληρά μέτρα, έχει χάσει κάθε αξιοπιστία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα