Ο Άδωνις Γεωργιάδης λυπάται για τα μικρά πρόστιμα!

Ο υπουργός Ανάπτυξης θέλει να αυξήσει τις «καμπάνες» που επιβάλλει στα κέντρα διασκέδασης

Απίστευτα κυνικός ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης… χαίρεται να επιβάλλονται πρόστιμα στον κόσμο. Δεν εξηγείται αλλιώς το ύφος με το οποίο σχολίαζε χθες το πρόστιμο που επιβλήθηκε από τις ελεγκτικές Αρχές σε κέντρο διασκέδασης στην Αττική, χαρακτηρίζοντάς το «μικρό». «Λυπάμαι που είναι μόνο 5.000 ευρώ το πρόστιμο, ίσως το σκεφτώ να αλλάξει» είπε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική συνέντευξη, κάνοντας τους πολίτες να αναρωτιούνται πώς μπορεί ένας υπουργός να «λυπάται» για τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνησή του.

«Χθες (σ.σ.: προχθές) το βράδυ αναγκαστήκαμε να κλείσουμε κάποιο κέντρο. Πιάσαμε ένα κέντρο στην Αττική, με πάρα πολύ κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο. Το κλείσαμε για εφτά ημέρες κι επιβάλαμε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Οι νόμοι ισχύουν για όλους. Δεν μπορεί κάποιοι να κάνουν ότι δεν βλέπουν» ανέφερε, όντας έτοιμος για τις επόμενες… τιμωρίες προς τους «ανυπάκουους» πολίτες.

Σε ό,τι αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών για τους υγειονομικούς, ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε «ντροπή» την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ: «Αν ένας υγειονομικός είναι ανεμβολίαστος και ασυμπτωματικός, μπορεί να σκοτώσει ασθενείς. Η ΠΟΕΔΗΝ παρέχει πέπλο προστασίας σε ανεύθυνους υγειονομικούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν».

Ερωτηθείς αν εξετάζεται η υποχρεωτικότητα και στον κλάδο της εστίασης, σημείωσε: «Η διεύθυνση των κατηγοριών των εργαζομένων που πρέπει να μπουν σε υποχρεωτικότητα εμβολιασμού δεν είναι μια απλή κυβερνητική απόφαση. Η Επιτροπή Βιοηθικής, η οποία εξετάζει όλα τα δεδομένα, εισηγείται στον υπουργό Υγείας και εκείνος αποφασίζει. Ασφαλώς για την εστίαση είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι να είναι όλοι εμβολιασμένοι».

Παράλληλα, επιμένοντας να ζει στον… δικό του κόσμο και ενώ το τέταρτο κύμα της πανδημίας αρχίζει να καλπάζει, εξέπεμψε ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία του τουρισμού, σημειώνοντας ότι έχει επιτευχθεί ο στόχος, καθώς βρισκόμαστε πάνω από το 60% του 2019». «Οι κρατήσεις πάνε πάρα πολύ καλά, παρά την άνοδο της πανδημίας» επισήμανε, κάνοντας και πάλι το μαύρο άσπρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα